Prima pagină » Actualitate » Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Într-o guvernare AUR, sănătatea va avea prioritate. Caravana medicală e o promisune respectată și totodată cel mai frumos proiect politic! ”
Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Într-o guvernare AUR, sănătatea va avea prioritate. Caravana medicală e o promisune respectată și totodată cel mai frumos proiect politic! ”

Tudor Ciuhodaru, medic ieșean: „Într-o guvernare AUR, sănătatea va avea prioritate. Caravana medicală e o promisune respectată și totodată cel mai frumos proiect politic! ”

10 aug. 2024, 09:40, 1 ,
în Actualitate

Medicul ieșean Tudor Ciuhodaru a anunțat că spitalul mobil AUR a oferit consultații pentru 11.000 de pacienți doar la oftalmologie în ultima lună, subliniind că sănătatea va fi o prioritate într-o guvernare condusă de ei.

„Asta facem noi. Spitalul mobil AUR: 11 000 de pacienți doar la oftalmologie în ultima lună. Într-o guvernare AUR, sănătatea va avea prioritate. Caravana medicală e o promisune respectată și totodată cel mai frumos proiect politic! Am dovedit că suntem singurul partid căruia îi pasă de sănătatea românilor! Vreau ca până la sfârșitul anului să ajungem în toată România.

Chiar dacă nu suntem la guvernare, am dovedit că putem face multe lucruri bune. Unii vin doar cu promisiuni, noi am oferit deja, şi oferim în contiuare, gratuit, lucruri concrete:

1. Peste 20.000 de pacienți au fost consultați în ultimul an.

2. 15.000 de seturi de analize medicale complete au fost efectuate.

3. Mii de ecografii și EKG-uri.

5. 40 de autoturisme pentru medicii de familie pentru a putea ajunge mai ușor la consultații.

Un pas mic, dar mult mai mult decât au făcut cei 30 de miniști de la PSD-PNL-UDMR-USR care au condus sănătatea în peste trei decenii. Sistemul nostru de sănătate, în loc să fie îmbunătățit, s-a prăbușit cu complicitatea PSD, PNL, USR și UDMR, lăsând în urmă doar suferință și oroare: suntem pe locul 1 în Uniunea Europeană la decese din cauze care pot fi prevenite și locul 2 mondial în clasamentul ratei mortalității. Planul de luptă împotriva cancerului pe care l-am făcut ca mebru în Comisia BECA din Parlamentul European nu poate fi pus în aplicare și i-au taxat suplimentar pe românii bolnavi care au nevoie de concediu medical. Niciunul dintre cei 30 de miniștri ai sănătății nu a venit cu un program de prevenție, de conștientizare a beneficiilor analizelor anuale ci doar mi-au respins legea privind educația pentru sănătate pe care am depus-o de mai multe ori în Parlamentul României.

Alianța pentru Unirea Românilor a vrut să construiască un spital de la zero. Nu am fost lăsați. Am înființat Caravana Medicală AUR, iar într-un singur an de activitate prin țară am consultat zeci de mii de români care nu au acces la sistemul sanitar, mulți dintre ei sunt din satele uitate de autorități.

Felicitări tuturor celor implicați pentru tot binele pe care îl faceți în fiecare zi! Oamenii obișnuiți pot face lucruri extraordinare. Am dovedit deja asta. Nu se va schimba ceva dacă doar vorbim. Vino alături de noi în acest proiect. #Reconstruim_România

Rețineți:

1. Toate aceste lucruri le-am făcut din opoziție. Într-o guvernare AUR, sănătatea va avea prioritate, iar #planulsimion cuprinde 200 măsuri concrete și pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale dar și pentru a-i motiva pe medicii și asistenții români să rămână în țară.

2. Lipsa asumării răspunderii celor care au condus sistemul de sănătate, lipsa interesului acestora față de pacienți și medici este cauza pentru starea în care se găsesc spitalele astăzi.

3. Reconstrucția sistemului de sănătate a devenit o urgență națională. Pentru ca toți românii să beneficieze de sănătate la standarde europene vom face o nouă Strategie Națională de Sănătate. Aceasta este un program multianual, realizat sub coordonarea Președintelui României, care va stabili standardele privind starea de sănătate a națiunii dar și potențialele amenințări pe termen mediu și lung.

Vreau o Românie sănătoasă.
Tu ce vrei? Propunerile tale contează pentru mine. Spune-le aici sau pe [email protected] sau sună-mă pe numărul meu personal 0744236510.”, a transmis medicul ieșean Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • un tigan borit = simion

    si un macelar cu diploma de doctor = ciuhodaru
    daca ma cenzurezi , iti dau zloboz in git , tie si familiei tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *