Prima pagină » Actualitate » Tudor Ciuhodaru: „Măcar atât să facă dacă timp de 10 ani nu au făcut nimic”
Tudor Ciuhodaru: „Măcar atât să facă dacă timp de 10 ani nu au făcut nimic”

Tudor Ciuhodaru: „Măcar atât să facă dacă timp de 10 ani nu au făcut nimic”

14 sept. 2024, 20:05, 1 ,
în Actualitate

„Faceți și voi ceva sau iar vă dați cu barca? Sau cei afectați vor rămâne din nou doar cu vizita electorală la dezastru. 𝟏𝟎 𝐚𝐧𝐢 𝐧𝐮 𝐚ț𝐢 𝐟ă𝐜𝐮𝐭 𝐧𝐢𝐦𝐢𝐜. 𝐒𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐭𝐨𝐭 𝐥𝐚 𝐦𝐢𝐥𝐚 𝐩𝐥𝐨𝐢𝐢 ș𝐢 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭ă𝐦 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮 chiar în zonele care au mai fost inundate și acum 10 ani. Dezastru în prevenție, dezastru în intervenție. România scufundată!

𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢ț𝐢. 𝐓𝐨ț𝐢 𝐜𝐞𝐢 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚ț𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚ț𝐢! 𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬ă 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐞𝐳𝐞 𝐦ă𝐜𝐚𝐫 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐔𝐧𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 (𝐅𝐒𝐔𝐄) 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚 𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞. Acest fond poate acoperi o parte din costurile operațiunilor de urgență și de salvare, repararea infrastructurii deteriorate, securizarea infrastructurii preventive și operațiunile de curățare.

Fondul de solidaritate al Uniunii Europene a fost instituit pentru a răspunde dezastrelor naturale majore (a fost creat ca reacție la inundațiile grave din Europa Centrală din vara anului 2002) și a fost folosit pentru 107 dezastre naturale precum inundații. Fondul a fost, de asemenea, mobilizat pentru 20 de intervenții ca răspuns la urgențe sanitare. În loc de plimbări electorale mai bine ar cere urgent Comisiei Europene accesarea acestui fond.

Măcar atât să facă dacă timp de 10 ani nu au făcut nimic.
Măcar acum, în al treisprezecelea ceas.
Ș𝐢 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐬ă 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐮𝐢𝐭ă𝐦…”, a transmis Tudor Ciuhodaru, medic ieșean.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`