Prima pagină » Local » Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași: ”Haideți să luptăm împreună pentru un oraș mai verde” -VIDEO

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași: ”Haideți să luptăm împreună pentru un oraș mai verde” -VIDEO

05 iun. 2024, 10:30, 3 ,
BZI.ro, în Local

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași, vorbește despre un proiect amplu pe care-l va face în momentul în care va câștiga alegerile locale. Vorbim despre achiziția de terenuri care ulterior vor fi transformate în oaze de verdeață pentru locuitorii din cartierele ieșene. În acest fel, fiecare dintre cetățeni va respira un aer mai puțin poluat și va putea să se relaxeze alături de copii în parcuri care vor include și locuri de joacă amenajate corespunzător.

Iașul este unul dintre cele mai poluate municipiii din România, iar acest lucru se traduce prin o creștere a numărului de bolnavi cu afecțiuni pulmonare. Poluarea omoară mii de români anual, iar această problemă poate fi rezolvată ușor dacă autoritățile locale ar fi competente.

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iași promite oaze de verdeață în toate cartierele din municipiu

Într-un clip publicat pe rețelele de socializare, medicul Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iași, vorbește despre achiziția de terenuri care ulterior vor fi transformate în oaze de verdeață pentru cetățenii din cartierele municipiului. Europarlamentarul AUR vorbește despre un teren de pe blv. Anastasie Panu unde există oportunitatea de achiziție și care, dacă Primăria Iași doarme, ar putea să fie transformat de rechinii imobiliari într-un tun imobiliar:

Sunt Tudor Ciuhodaru, candidatul tău la Primăria Iași. Astăzi suntem pe Bulevardul Anastasie Panu unde avem oportunitatea de a transforma acest teren neglijat într-un parc neglijat. Acest teren, acum cu 17 proprietari, ar putea deveni un loc de refugiu verde de care să beneficieze toți ieșenii, chiar în centrul orașului nostru. În prezent vedem doar o paragină și se pregătesc probabil aici numeroase tunuri imobiliare. Ca primar, voi schimba asta! Voi cumpăra acest teren și-l vom transforma într-un parc corect amenajat. Mai mult, mă angajez ca în fiecare an, în fiecare cartier să cumpărăm cel puțin un teren pe care-l vom amenaja ca spațiu verde. În așa fel încât ca pe viitor cel puțin să nu mai murim sufocați între clădiri îngrămădite. Imaginează-ți acest teren plin de viață. Alei pentru plimbări, bănci pe sub copaci, spații de joacă pentru copii. Vom transforma acest teren și multe altele în veritabile oaze urbane în beneficiul tuturor ieșenilor. Haideți să luptăm împreună pentru un oraș mai verde și mai sănătos. Pe 9 iunie vă aștept la vot! Soluția sănătoasă suntem noi! ” explică Tudor Ciuhodaru.

Ieșenii trebuie să aibă acces la un Spital Municipal

Un alt proiect extrem de important și care face referire tot la sănătate este cel de creare, pe fosta platformă Fortus, a unui Spital Municipal de care să beneficieze ieșenii. Planul AUR și a medicului Tudor Ciuhodaru este unul ambițios și integrat: o combinație de locuințe, educație, sănătate, recreere și afaceri, toate gândite să sprijine și să îmbunătățească viața fiecărui ieșean:

  • Spitalul Municipal Iași: Proiectat pentru a reduce timpul de așteptare și pentru a oferi servicii de sănătate de înaltă calitate, spital care să se adreseze cu prioritate ieșenilor
  • Locuințe ANL pentru medici și profesori tineri: Crearea unui mediu stabil și accesibil pentru tinerii profesioniști esențiali comunității noastre
  • Complex Educațional: care să conțină creșă, grădiniță și școală, acest complex va fi temelia pe care se va construi viitorul generațiilor următoare.
  • Parcuri și Spații de Joacă: Un parc verde extins și zone de joacă sigure pentru copii vor transforma zona într-un nucleu de activitate familială și relaxare
  • Parcare Supraetajată: Pentru a ușura traficul și a îmbunătăți accesibilitatea, atât pentru vizitatori, locuitorii din zonă cât și pentru cei care vin din zona metropolitană

În plus, un Centru Internațional de Conferințe va poziționa Iașul pe harta internațională a evenimentelor de top, atrăgând profesioniști din întreaga lume și stimulând creșterea economică locală. Sunt doar câteva dintre proiectele propuse de medicul Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iași.

 

Comentarii
  • Doctore, revino-ți în fire, stai cu picioarele pe pământ. Până la un ”Centru Internațional de Conferințe” și ”locuințe ANL pentru medici” ieșenii au nevoie lor: un trafic normal, o autostradă ca în Bacău, o centură ca la Bârlad, un PUG al orașului, parcuri în cartiere cu umbră, piețe cu produse tradiționale, etc. Lasă fanteziile pentru mai târziu, doar atâta poți?

  • Decat sa faci atatea promisiuni ,mai bine continua traseismul politic intre partide ca atata stii si asta iti place. AUR (din 2024)
    PSD (martie 2016–2024)
    UNPR (aprilie 2015–martie 2016)
    PP-DD (2012–decembrie 2014)
    UNPR (30 septembrie 2011–2012)
    PC (ianuarie 2011–29 septembrie 2011)
    UNPR (1 mai 2010–15 iunie 2010)
    PSD pana in 2010.De ce as crede vorbele unui oprtunist fara coloana vertebrala?

  • Lasă ca dacă apare mîine partidul zoofililor homosexuali se înscrie și în ăla din. disperare și o să vă demonstreze live pozițiile preferate în boscheții verzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024