Prima pagină » Eveniment-Social » Tudor Chirilă vine în fața ieșenilor cu „Visul American”, pe 27 aprilie 2022

Tudor Chirilă vine în fața ieșenilor cu „Visul American”, pe 27 aprilie 2022

21 apr. 2022, 02:02, 3 ,
Ana Crețu în Eveniment-Social

În data de 27 aprilie 2022, la Iași, va avea loc spectacolul „Visul Amrican”, cu Tudor Chirilă în primul turneu național de teatru post-pandemie. „Visul American”, de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje interpretate cu dedicație și pasiune.

Ieșenii pot urmări un spectacol de calitate și se pot convinge de talentul și profesionalismul echipei de teatru. „Visul American” de Eric Bogosian, un spectacol de Iarina Demian, cu Tudor Chirilă, este o echipă de mult consacrată și pune la vânzare, pentru prima dată, un număr limitat de bilete MEET&GREET pentru cei pasionați de teatru, care își doresc să cunoască tainele spectacolului alături de Tudor.

„Visul American” este un spectacol de o actualitate frapantă

Spectacolul „Visul American” cu Tudor Chirilă vine la Iași în data de 27 aprilie 2022. Ieșenii vor putea analiza realitatea actuală a celor care trăiesc în America la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași. Mulți și-au dorit sau încă își doresc să ajungă în America, tinerii visează să trăiască viața ca într-un film american.

One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje a căror interpretare remarcabilă oferă publicului, or timp de o oră și jumătate, o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă. Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multimedia de 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelent condus regizoral.

Succesul „Visului American” s-a contorizat rapid în reprezentațiile sold-out și în recordul din luna decembrie 2021, când 9 reprezentații au fost vândute integral în mai puțin de o zi peste 1.200 de bilete.

„Teatrul se naște, trăiește și moare. Și apoi vine alt spectacol, alt teatru. De aia orice actor își dorește să arate un spectacol cât mai multor oameni. Să se asigure că el a fost văzut și că oamenii ăia vor ține minte seara aia specială”, a declarat Tudor Chirilă.

Ce trebuie să știe despre biletele MEET&GREET cei pasionați de teatru

Turneul va avea loc în cele mai importante orașe din țară, în lunile aprilie și mai. Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one man show-ul Drinking in America și care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în 1986. Între orele 18:00 – 18:15, cei care achiziționează biletele MEET & GREET au ocazia sa stea la povești alături de Tudor Chirilă în culisele spectacolului, unde vor cunoaște echipa și vor vorbi despre construcția celor 9 personaje din spectacol.

De asemenea, cei care vor participa la sesiunea MEET&GREET vor urca, în avanpremiera, alături de Tudor, pe scena teatrului din orașul lor, unde pot face fotografii alături de actor și de regizorul Iarina Demian. Bilete MEET & GREET pot fi achizionate doar pe baza unui bilet cumpărat pentru una dintre reprezentațiile din cadrul turneului. Locurile sunt limitate la capacitatea de 15 bilete pentru fiecare spectacol. Prețul biletului este de 200 RON și poate fi achiziționat exclusiv de la iabilet.ro.

Producătorul spectacolului „Visul American” cu Tudor Chirilă este Teatrul De Comedie.

Comentarii
  • sa se duca-n ma-sa……golan care ai prostit tinerii la vot,sa ii suport pe mirositorii astia de usr si pnl….nu ca psd ar fi din alta categorie

  • Frumos mai era pe timpul comunismului !!
    Spiritul si mintea inainte de toate ! Mare evolutie era.
    Acuma, maimuta e proslavita.

  • Nu se precizează; după spectacol are programt și vreun miting, vrun scandal, ceva ca lumea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *