Prima pagină » Cancan » Tudor Chirilă, despre moartea tatălui sau: ”Cred că a plecat, cumva, mulțumit dintre noi”

Tudor Chirilă, despre moartea tatălui sau: ”Cred că a plecat, cumva, mulțumit dintre noi”

04 nov. 2021, 09:26,
în Cancan

Tudor Chirilă a vorbit în cadrul unui podcast despre viața personală dar și despre moartea tatălui său, Ioan Chirilă. De curând, s-au împlinit 22 de ani de la moartea acestuia. Cântărețul a fost invitat de către Gojira la podcastul “Aproximativ discuții”.

Tatăl artistului a fost cosiderat cel mai mare gazetar sportiv din țară.

Ce spune Tudor Chirilă despre moartea tatălui său

Mama lui Tudor Chirilă, Iarina Demian, este actriță și regizoare, iar de-a lungul timpului pasiunea i-a fost insuflată și cântărețului. Fratele acestuia, Ionuț Chirilă, este îndrăgostit de sport, iar din luna septembrie a anului 2021 este antrenorul echipei Academica Clinceni din Liga I.

Tudor Chirilă a înființat Gala Premiilor ”Ioan Chirilă”, la doar câțiva ani de la moartea tatălui său, acestea fiind destinate jurnaliștilor sportivi din țară.

„La mine în familie nu știu dacă era de ales, eu prin a XII-a nu prea știam ce să fac, toată lumea era pregătită, în timp ce eu jucam fotbal în Tineretului, nu-mi dădeam seama. (…) Am dat la facultate și mi s-a schimbat totul, mi s-a părut că facultatea e libertatea pe care nu am avut-o în liceu. În liceu, erau ăia doi profesori pe care îi are oricare dintre noi și care au fost mișto, în rest «bă, ratatule!», «nu o să-ți iasă nimic!»”, a mărturisit Tudor Chirilă.

Ioan Chirilă a apucat să asculte primul album al trupei Vama Veche

În cadrul interviului, artistul a vorbit despre cum a reușit să facă tranziția de la viața de pe scena teatrului la muzică. Totodată, Tudor a mărturisit că Ioan Chirilă a reușit să asculte primul album al trupei Vama Veche.

„Am terminat facultatea, am intrat în ‘Trupa pe butoaie’, am făcut un prim spectacol la teatrul de comedie, ‘Mireasa mută’, apoi nu s-a mai întâmplat nimic (…). După ce am căzut, ăla a fost momentul în care, după o beție cu ‘Trupa pe butoaie’ după un spectacol, l-am întâlnit pe Liviu cu care aveam să facem, alături de Traian Bălănescu, trupa ‘Vama Veche’. Tata a apucat să asculte primul album al trupei ‘Vama Veche’ și cred că a plecat cumva mulțumit dintre noi”, a adăugat artistul.

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Drept urmare, a postat un mesaj pe facebook în care i-a îndemnat pe adepţii teoriilor conspiraţioniste să nu îl citească. Mesajul face referire la oamenii care au fost infecati şi s-au vindecat. Pentru că mulţi dintre ei au dezvoltat anticorpi, actorul i-a îndemnat să meargă să doneze plasmă pentru oamenii care s-au îmbolnăvit de curând.

”Pe scurt: acest mesaj nu se adresează celor care consideră că COVID 19 e o invenţie globală menită să aducă în lume o nouă ordine. Dacă te uiţi atent, în lume e mai degrabă dezordine iar ordinea e ceva ce a ajuns să fie un demers individual. Deci, conspirationistii se pot opri din citit:) Eu scriu pentru cei care au fost infectaţi cu COVID 19 şi ştiu foarte bine că virusul ăsta e periculos pentru o categorie de populaţie care are nevoie de ajutor (vârstnici, persoane cu comorbiditati sau pur şi simplu oameni care fac forme grave ale bolii).

Se adresează mesajul meu celor care nu sunt cinici şi care nu gândesc că în viaţa asta e fiecare pentru el, ci că dacă poţi ajuta un om la ananghie o faci fără prea multe comentarii. Încă o dată, se adresează celor care au făcut COVID 19, care au anticorpi şi care vor să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă acum cu boala.” , scria Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *