Prima pagină » Coronavirus » Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Ce mesaj a postat artistul pe reţelele de socializare

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Ce mesaj a postat artistul pe reţelele de socializare

08 oct. 2020, 14:31,
în Coronavirus

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Cel puţin aşa reiese din mesajul postat pe artist pe o reţea de socializare. Îndrăgitul artist îi roagă pe cei care au dezvoltat anticorpi să meargă să doneze plasmă pentru oamenii care s-au îmbolnăvit de curând.

Tudor Chirilă nu pare să fie adeptul teoriilor conspiraţioniste atunci când vine vorba de coronavirus. Cel puţin, asta reiese dintr-o postare a sa, de joi, de pe reţelele de socializare, prin care îi îndeamnă pe cei care nu cred în covid, să nu îi citească mesajul postat.

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Mesajul postat de artist pe Facebook

Tudor Chirilă crede în existenţa coronavirusului. Drept urmare, a postat un mesaj pe facebook în care i-a îndemnat pe adepţii teoriilor conspiraţioniste să nu îl citească. Mesajul face referire la oamenii care au fost infecati şi s-au vindecat. Pt că mulţi dintre ei au dezvoltat anticorpi, actorul i-a îndemnat să meargă să doneze plasmă pentru oamenii care s-au îmbolnăvit de curând.

”Pe scurt: acest mesaj nu se adresează celor care consideră că COVID 19 e o invenţie globală menită să aducă în lume o nouă ordine. Dacă te uiţi atent, în lume e mai degrabă dezordine iar ordinea e ceva ce a ajuns să fie un demers individual. Deci, conspirationistii se pot opri din citit:) Eu scriu pentru cei care au fost infectaţi cu COVID 19 şi ştiu foarte bine că virusul ăsta e periculos pentru o categorie de populaţie care are nevoie de ajutor (vârstnici, persoane cu comorbiditati sau pur şi simplu oameni care fac forme grave ale bolii). Se adresează mesajul meu celor care nu sunt cinici şi care nu gândesc că în viaţa asta e fiecare pentru el, ci că dacă poţi ajuta un om la ananghie o faci fără prea multe comentarii. Încă o dată, se adresează celor care au făcut COVID 19, care au anticorpi şi care vor să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă acum cu boala. Cei de la Medlife au iniţiat o campanie prin care îi recompensează pe donatori cu scopul de a-i stimula să doneze (nu, nu am luat niciun ban de la Medlife). Deci, ei zic aşa: Donatorii care se vor înscrie în demersul de donare vor beneficia, în mod gratuit, de un test RT-PCR şi de un test IgG pentru a vedea evoluţia anticorpilor. După donare, aceştia vor putea beneficia de două screening-uri medicale complete pentru evaluarea în dinamică a stării de sănătate. Cele două screening-uri medicale includ o serie de investigaţii clinice şi paraclinice care îi vor ajuta pe donatori să-şi monitorizeze starea de sănătate”, a scris actorul pe facebook.

Tudor Chirilă ataca dur sistemul educaţional: ”Pandemia a expus, în toată splendoarea ei, incompetenta unui minister al Educaţiei”

Tudor Chirilă, artist, vorbeşte pe o pagină personală de socializare despre un sistem educaţional incompetent, care nu a pus copiii pe primul loc, ci au fost ignoraţi, fiindcă ”niciun politician din România nu-şi doreşte să schimbe acest sistem pentru că beneficiază toată lumea de pe urma lui, mai puţin copiii.” Astfel, artistul are un mesaj dur la început de an şcolar.

Tudor Chirilă a expus un dialog, pe care l-a avut cu o fetiţă de 12 ani, în care a atins subiectul începerii anului şcolar. Acesta a întrebat-o cum ar prefera să înceapă cursurile, iar ea i-a răspuns „online”. Acest fapt demonstrează că elevii nu merg la şcoală cu drag, ci cu frică, fiindcă ei se tem de tot ceea ce reprezintă şcoală: profesorul tipa, sunt date teste fulger, iar de elevi se râde atunci când ies la tablă şi nu ştiu să răspundă anumitor întrebări. De asemenea, mai există şi situaţia în care anumiţi elevi sunt preferaţii profesorilor şi trataţi diferit faţă de cei mai emotivi, care nu manifestă un comportament de ataşament excesiv.

Citeşte ce a vorbit Tudor Chirilă cu fetiţa de 12 ani aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`