Prima pagină » Sport » „Tu – la Real, eu – la Bayern!” Căpitanii de la Real și Barcelona nu știu încotro o apucă!

„Tu – la Real, eu – la Bayern!” Căpitanii de la Real și Barcelona nu știu încotro o apucă!

01 apr. 2021, 02:00,
în Sport

Pandemia de COVID-19 continuă să producă pagube foarte mari chiar și la 16 luni de la primul caz de infectare. Fotbalul, în care sunt atât de mulți bani, nu putea rămâne neafectat, iar situația de la cluburile mari este relevantă. Înainte, niciodată nu se putea vorbi despre un moment în care nu numai că jucătorii care poartă banderola de căpitan la Real Madrid și la Barcelona să nu aibă contractele prelungite, dar să nu se știe nici unde vor juca peste 3 luni!
Nu e vorba că Sergio Ramos și Messi vor rămâne pe drumuri, dar nu au anunțat ce vor face după încheierea sezonului. Messi a vrut să plece încă de anul trecut, iar în cazul lui Ramos au picat toate negocierile cu Florentino Perez.

Marca vede existența unei înțelegeri mutuale între cluburi

Cotidianul spaniol Marca susține că ar exista un fel de înțelegere mutuală între cluburile mari să nu arunce în aer fotbalul cu transferuri de zeci de milioane de euro, pe care, ulterior, să nu le poată susține dacă se prelungește criza și economia nu revine la normal. Acesta ar fi principalul motiv pentru care grupările cu bani încă stau în expectativă și nu anunță nicio mutare răsunătoare. Cel mai probabil, negocieri există, dar nefinalizate.
De asemenea, condițiile impuse de efectele pandemiei pot face ca în vară să asistăm la un fel de schimb la cost zero, dacă-i putem spune așa, între Bayern Munchen și Real Madrid. Spaniolii să-l ia pe Alaba, iar germanii – pe Lucas Vazquez.

„Reînnoirea contractului meu cu Madrid? Nu depinde de mine”, a declarat Vazquez, citat de Marca.

Despre Alaba se știe din noiembrie că nu mai continuă la Bayern, iar, în cazul lui Lucas, Realul se codește să semneze un nou contract în termenii solicitați de agenții jucătorului. Germanii sunt foarte atenți la evoluția situației lui Lucas Vazquez și sunt gata să treacă la acțiune în momentul în care devine sigur că jucătorul crescut la Real nu va rămâne la Madrid. Exemple ale problemelor financiare din fotbal sunt și situațiile unor vedete ca Depay, Draxler, Eric Garcia, Aguero, Donnarumma, despre care se știe că nu mai stau la actualele lor echipe, dar nu a fost confirmată destinația următoare pentru niciunul dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *