Prima pagină » Cancan ultimă oră » Trupul neînsuflețit al sucevencei ucise de rechin în Egipt a fost adus acasă. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la Roxana

Trupul neînsuflețit al sucevencei ucise de rechin în Egipt a fost adus acasă. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la Roxana

10 iul. 2022, 12:40, 9 ,
în Cancan ultimă oră

Roxana Donisan era din Suceava si avea o viață întreagă înainte. Însă, vacanța pe plajele însorite ale Epigtului aveau să o ia de lângă cei dragi mult prea devreme, la numai 44 de ani, rănită mortal de un rechin.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Alinei Donisan, în vârstă de 44 de ani, funcționară la Direcția de Finanțe, a ajuns acasă și a fost depus sâmbătă, 9 iulie, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava. În jurul orei 13:00, în faţa capelei Bisericii „Sf. Vineri” s-au aflat părinții Roxanei Donisan, Rodica și Gheorghe, împietriți de durere, oameni care și-au pierdut unicul copil, împreună cu alte rude, cunoscuți, vecini, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

Slujba propriu-zisă de înmormântare, moment în care Roxana va fi condusă pe ultimul drum, ultimul drum pământesc, drum presărat cu multe lacrimi şi cu multe flori, va avea loc luni, 11 iulie, la ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, apoi Roxana Alina Donisan își va dormi somnul de veci în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”.

Mama Roxanei a povestit că fiica ei era îndrăgostită de stațiunea Hurghada, Egipt, și era pentru a treia oară acolo. De data asta și-a luat două sejururi, ca să aibă timp suficient să se bucure de mare și vacanță. Roxanei îi plăcea foarte mult să călătorească. A fost în Malaiezia, Singapore, China, Grecia etc.

Părinții au aflat de la televizor că fiica lor a fost ucisă

Era pentru a treia oară când Alina mergea în vacanță în Hurghada, Egipt. De această dată, tatăl ei își aduce aminte cu lacrimi în ochi că se gândeau să anuleze, mai ales că Roxana pleca singură şi se simţea stingheră pe aeroport printre familiile cu copii.

Tatăl Roxanei:

Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e pretul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu”, zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez”.

Până la urmă a plecat în vacanţă, fără să bănuiască vreo secundă că se va întâmpla ceva. Iar sejurul a fost unul reuşit până în ultima zi.

Părinţii au fost înştiinţaţi de poliţie despre tragedie, deşi au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor. Mai ales că iniţial se vehiculase că victima are 40 de ani.

,,La ora 15:00 am văzut noi prima oară știrea pe TV

”La ora 15:00 am văzut noi prima oară știrea pe TV, dar fără multe date. Că… „o româncă”. „O româncă” a pățit așa și așa… „a fost atacată de rechini” și nu stiu ce…  După circa o oră „o româncă de 40 de ani”. A dat vârsta. După altă oră, sau jumătate de oră, a venit poliția la ușă. Au cerut date suplimentare aparținătorilor. Oricum, fiind ultima zi în care ea putea să înoate, vă dați seama, tot bagajul era pregătit, și a făcut ultima baie. Practic a fost ultima baie.

După ce au luat datele polițiștii, tot duminică vorbesc, m-a sunat consulul. M-au avertizat polițiștii că „o să vă sune din Egipt” ambasadorul, consulul, cine o fi… Și într-adevăr așa a fost. Mi-a confirmat clar că este vorba de fata noastră.

Dacă până atunci stăteam în friguri și… poate e altcineva… Așa, a venit poliția, după aceea și consulul a sunat…”, a povestiti tatăl femeii ucise de rechin în Egipt.

Comentarii
  • Condoleante sincere !

  • Ati gasiti si voi ceva nou de halit acuma , la fel ca zecile de nehaliti care au venit sa beleasca ochii ca la urs !

  • Chiar pacat…

  • Foarte bine i-a facut rechinul !!!!!!!!! Bravo rechinului !!!!!!!!!!! Ne-a mai scapat de o BOARFA !!!!!!!!!!!!!!

  • BUGETAR=TURIST INTERNATIONAL? Cate firme au intrat in Faliment si cate persoane au ramas fara locuri de munca din cauza acestei Turiste care lucra la Executari la ANAF? Atentie Bugetari totul se plateste.

  • Pentru "Inquisitor"

    I.D.I.O.T.U.LE. !!!

  • Muritor de rând

    Condoleanțe familiei și putere de a trece peste aceasta nenorocire!
    Cat despre ceea ce vad în comentarii, gara cuvinte! Dar, cu o concluzie: lumea, oamenii au ajuns intr-un moment de degradare și dezumanizare oribil. Inquisitir, Anonim dacă murea copilul vostru tot atât de inumani, josnici și idioți erați? Nimeni și nimic pe lumea asta nu are dreptul sa condamne la asa o moarte cumplita pe nimeni, doar Dumnezeu!
    Dacă nu ești în stare sa spui o vorba buna taci, dacă nu ești în stare sa ajuți nu te baga , dacă nu ești instare sa înțelegi nu citi, dar, nu arunca cu asemenea invective ca intr-o bună zi s-ar putea sa fiți voi în locul acelor părinți sfâșiați de durere!

  • O asistenta lider

    @@@Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea

  • Se exagereaza cu mediatizarea si amanunte de culise. Dumenzeu sa o ierte.
    La Marea Neagra de la noi nu vin rechinii sa atace turistii, asa ca e cel mai sigur. Nu-ti convine in statiuni iti inchiriezi o garsoniera sau un apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *