Prima pagină » Local » Trupul lui Constantin Pralea, şoferul microbuzului distrus în accidentul rutier de la Bălţaţi, adus acasă. Zeci de oameni îl așteptau în poartă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Trupul lui Constantin Pralea, şoferul microbuzului distrus în accidentul rutier de la Bălţaţi, adus acasă. Zeci de oameni îl așteptau în poartă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

02 feb. 2022, 16:43,
în Local

Astăzi, 2 februarie 2022, familia lui Constantin Pralea, şoferul microbuzului acroşat în accidentul rutier de la Bălţaţi, i-a ridicat trupul neînsufleţit de la IML Iaşi şi l-a adus acasă pentru ultima dată.

Vecinii, apropiaţii, prietenii şi mai ales rudele l-au aşteptat în poarta să vină acasă. Însă, Constantin Pralea nu a mai venit pe picioarele lui ci cu un dric, din nefericire. Durerea din sufletul fiecărui membru din familia Pralea nu poate fi descrisă în cuvinte.

Acum, nu mai rămâne decât să petreacă ultimele clipe alături de Constantin Pralea, iar zilele imediat următoare îl vor conduce pe ultimul drum.

Reamintim faptul că ieri, 1 februarie 2022, Constantin Pralea se afla la volanul microbuzului pe care-l conducea de ani de zile. Acesta venea la Iaşi, când, pe raza comunei Bălţaţi a fost acroşat de un TIR. Toate persoanele din autoutilitara, dar şi şoferul TIR-ului au decedat pe loc. Cadrele medicale i-au reuscitat, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *