Prima pagină » Local » Trupa Bucium a lansat un nou album la Iași. Andi Dumitrescu: „Nu ne așteptam” – FOTO, VIDEO

Trupa Bucium a lansat un nou album la Iași. Andi Dumitrescu: „Nu ne așteptam” – FOTO, VIDEO

03 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Trupa Bucium a lansat un nou album pe data de 31 martie, într-un club din Iași. Membrii au fost surprinși de numărul mare de oameni care au venit să-i vadă și care au achiziționat extrem de multe produse inscripționate cu numele lor. Ba mai mult, fondatorul, Andi Dumitrescu, susține că la Iași sunt cei mai mulți fani ai trupei

Trupa Bucium este formată din 5 artiști bucureșteni care sunt pasionați de muzică rock și influențe folk, ambiental și metal simfonic. Trupa lor este caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Ei formează o echipă de peste 10 ani și de fiecare dată aleg să revină în Iași cu ceva special pentru iubitori.

Trupa Bucium a lansat un nou album la Iași: „Fanii au trecut prin 10 stări pe minut”

Trupa Bucium a făcut un show vineri (n.r. – 31 martie 2023), într-un club din Iași. Aceștia au fost impresionați de numărul mare de oameni care au venit să-i asculte și au fost emoționați să vadă privirile oamenilor când au început să cânte prima piesă din album. Fondatorul, Andi Dumitrescu, dezvăluie, în exclusivitate, faptul că urmează să ajungă pe scenele din Londra cu aceste albume pe care le-au pregătit cu tot sufletul.

„Toate piesele le-am scris pentru românii noștri, punând mult suflet. Dar vindem mai bine în străinătate. La început, ne-am supărat, însă ulterior am văzut partea bună și am continuat. Succesul nu a ezitat să apară. Urmează să cântam și la Londra, dar încă nu știm toate detaliile. Aici, la Iași, am fost uimiți mereu, pentru că am avut un număr foarte mare de persoane care au venit să ne asculte și care au trecut prin 10 stări pe minut. Ne bucurăm să vedem fiecare chip și nu ne așteptam la asta”, povestește cu bucurie fondatorul trupei, Andi Dumitrescu.

Toate melodiile Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale. Albumul „Zimbrul Alb” a primit recenzii extrem de favorabile în străinătate.

Oamenii au plecat cu haine noi din club

La concert au fost prezenți zeci de ieșeni, de toate vârstele, care i-au așteptat cu sufletul la gură pe artiștii bucureșteni. Până au intrat pe scenă, aceștia au stat la un punct de vânzare, chiar în club, de unde fanii și-au putut achiziționa tricouri, hanorace, CD-uri și alte lucruri de la Trupa Bucium. Prețurile au fost între 50 și 200 de lei, iar aceștia susțin că au înregistrat niște vânzări uriașe.

„Sunt lucrurile personalizate Bucium. Avem tricouri, hanorace, CD-uri. Prețurile sunt între 50 și 200 lei. Se vând mai mult decât biletele. În fiecare oraș în care mergem luăm și toate acestea după noi, fiindcă uneori câștigăm mult mai bine din aceste vânzări. Bineînțeles, produsele noastre pot fi cumpărate și de pe site, dar, când le ai în față, te atrag mai mult. Oamenii se schimbă pe loc de haine și rămân la concerte îmbrăcați corespunzător”, mărturisește fondatorul.

Astfel, aceștia nu au regretat faptul că au ales să-și lanseze un nou album la Iași, pentru că numărul de oameni care i-au ascultat le-au mai confirmat încă o dată că trebuie să își continue drumul ales și plănuiesc să revină pe scenele orașului cu alte noutăți și surprize pentru publicul ieșean.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *