Prima pagină » Cancan » Trucul la care a apelat Adi Nartea la Asia Express! Niciun concurent nu a mai făcut asta până acum

Trucul la care a apelat Adi Nartea la Asia Express! Niciun concurent nu a mai făcut asta până acum

06 sept. 2024, 14:32,
Cezar Bulgaru în Cancan

Trucul la care a apelat Adi Nartea la Asia Express a surprins pe toată lumea. Actorii Adi Nartea și Cosmin Vîjeu participă împreună la cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Asia Express.

Cei doi concurenți se numără printre favoriții publicului și își doresc să câștige premiul în valoare de 30.000 de euro.

Trucul la care a apelat Adi Nartea la Asia Express!

Publicul a fost cucerit rapid de farmecul și ingeniozitatea cuplului format din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. Datorită abilităților lor de a se descurca în situații dificile și a personalităților lor pline de viață, cei doi au reușit să obțină prima imunitate în competiție. Se pare că au și câteva secrete care i-au ajutat să se descurce mai bine decât ceilalți concurenți.

Cosmin a avut ideea să ia multe mărțișoare la Asia Express. Ei dau mărțișoare oamenilor care îi ajută.

„Cosmin s-a gândit de acasă să aducă mărțișoare. Noi le oferim și le spunem că este un cadou tradițional românesc”, a spus Adi Nartea la Asia Express.

Adrian Nartea, ofertat pentru serial în timpul filmărilor Asia Express

Întreruptă de rolul din serialul Vlad, cariera lui Adrian Nartea a cunoscut o nouă etapă. În timp ce participa la Asia Express, a primit o ofertă surprinzătoare: un rol principal într-un nou serial.

“Eram în Asia Express, în concurs, ne strângeam  pentru un careu și vine cineva de la producție și îmi spune că doamna Ruxandra Ion a întrebat, pentru că nu putea să vorbească direct cu mine pentru că nu ai telefoane în Asia Express, dacă eu aș fi de acord cu această propunere și în momentul ăla am zis: da, cum să nu? Am zis ok, să fac tot ce am de făcut aici și mă întorc și da, cu mare drag și cu plăcere și chiar cu recunoștință”, ne-a relatat Adi Nartea momentul în care a aflat că va fi protagonistul serialului “Iubire cu parfum de lavandă”.

Câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024

S-a aflat câți bani a primit Betty Salam, de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express 2024. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au încheiat aventura Asia Express! După doar 4 zile de filmări, cei doi au fost nevoiți să părăsească competiția din cauza accidentării artistei.

Aceasta a avut parte de ghinion chiar în prima ediție a emisiunii, când s-a rănit la picior și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din cauza gravității situației, Betty a fost obligată să renunțe la competiție. Totuși, nu s-a întors acasă cu mâinile goale, ci cu câștiguri considerabile.

În acest sezon, la Asia Express, Adi Nartea a apelat la un truc la care niciunul dintre foștii concurenți nu s-a gândit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *