Prima pagină » Eveniment-Social » Trofeul vine în România! Alianța echipelor de robotică Iași – Ploiești a câștigat locul 1 la Maryland Tech Invitational 2024, SUA

Trofeul vine în România! Alianța echipelor de robotică Iași – Ploiești a câștigat locul 1 la Maryland Tech Invitational 2024, SUA

02 iul. 2024, 08:59,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Alianța formată din echipele de la Iași și Ploiești aduc trofeul în România. Elevii au reușit performanța obținerii locului 1 la Maryland Tech Invitational 2024. Competiția a fost organizată în Statele Unite ale Americii.

„Victorie la Maryland Tech Invitational!
Anunțăm cu bucurie că am obținut performanța de Winning Alliance 1st Pick în cadrul competiției MTI 2024, alături de echipa Ro2D2 (Winning Alliance Captain), cărora le mulțumim că ne-au ales și ne-au oferit această șansă. De asemenea, mulțumim echipei FTC Team 12014, The Fire Wires (Winning Alliance 2nd Pick), care au contribuit decisiv la această reușită.
Felicitări din inimă tuturor echipelor participante și celor premiate! Suntem mândri de posibilitatea de a participa alături de echipa noastră soră: Peppers , și celelalte echipe din România: Ro2D2, Eastern Foxes, ByteForce. Împreună ne-am susținut reciproc și am reușit să aducem România pe podiumul internațional.
Suntem profund recunoscători sponsorilor, profesorilor îndrumători, mentorilor, dar și părinților și prietenilor noștri. Datorită suportului acestora pe toate planurile (educațional, financiar, emoțional, organizatoric etc.) am reușit să facem această deplasare posibilă”, a transmis CyLiis.

Echipa de robotică CyLiis s-a dezvoltat continuu, integrând în fiecare an experiențele de învățare din fiecare competiție.

„Felicitări, CyLiis pentru performanța obținută la MTI! CyLiis a făcut parte din alianța care a câștigat MTI, a jucat alături de căpitanul alianței – echipa Ro2D2 din Ploiești și de echipa Fire Wires din Indiana, USA. Alianța câștigătoare a jucat împotriva unei alianțe formate din 3 echipe de robotică din SUA. Mulțumim echipei Ro2D2 pentru încrederea investită în CyLiis. Ro2D2 este o echipă din Ploiești pe care o apreciem foarte mult pentru rezultatele sale constante, anul acesta la MTI a fost pe locul I. Am vibrat alături de fiecare echipă din România finalistă la MTI și am trăit cu multă bucurie fiecare meci câștigat.
Echipa de robotică CyLiis s-a dezvoltat continuu, integrând în fiecare an experiențele de învățare din fiecare competiție și feedback-ul specialiștilor dedicați dezvoltării roboticii în școli. Echipele Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași, participante la competiția mondială MTI, CyLiis și Peppers sunt mentorate de profesorul Mirela Țibu și absolvenți LIIS, dintre aceștia, Cătălin Puricoi a și însoțit elevii acum la competiția Maryland Tech Invitational 2024.
Cele mai alese gânduri le îndreptăm către absolventul LIIS Cristian Micliuc care ne-a oferit încrederea că putem ajunge aici, ne-a amenajat primul laborator de robotică și ne-a finanțat continuu prin compania Heaven Solutions!
Mulțumim pentru suportul financiar, prin care am reușit să oferim oportunitatea de a le valoriza la MTI inteligența sclipitoare, soluțiile inovative tehnice, creativitatea și forța de a dezvolta educația STEM, elevilor excepționali din echipele de robotică CyLiis și Peppers care au strălucit în America: Primăria Municipiului Iași, companii IT, firme.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *