Prima pagină » Eveniment-Social » Tristeţe la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un cadru universitar a trecut la cele veşnice
Tristeţe la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un cadru universitar a trecut la cele veşnice

Tristeţe la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Un cadru universitar a trecut la cele veşnice

03 feb. 2021, 12:57,
Elena Nicoleta Bujor, în Eveniment-Social

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi este în doliu. Prof. univ. dr. Emanoil Ioan Gandrabura a trecut la cele veşnice. Acesta a fost geochimist, cercetător în cadrul actualei Facultăţi de Geologie şi Georgrafie de la UAIC din Iaşi.

A absolvit actualul Liceu Teoretic „Ştefan cel Mare” din Hârlău. A fost un cadru universitar apreciat în domeniul său. A predat geochimie, metode instrumentale în geostiinta, prospecţiune geochimică, etc.

A fost îndrăgit de toată comunitatea, apreciat atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional.

Prof. univ. dr. Andrei Maxim de la FEAA a murit

26 mai 2020 a fost o zi de doliu la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Renumitul conf. univ. dr. Andrei Maxim, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a murit la vârsta de doar 39 de ani. Profesorul se lupta, de ani de zile, cu o boală incurabilă, iar de curând acesta a pierdut lupta cu viaţa.

Profesorii din comunitatea academică s-au arătat şocaţi de trecerea în nefiinţă a lui Andrei Maxim. La doar 39 de ani, după o lungă suferinţa, acesta a pierdut lupta cu viaţa. Colegii, elevii, transmit familiei sincere condoleanţe şi împărtăşesc suferinţa morţii cadrului didactic.

Conf. univ. dr. Andrei Maxim a fost cadru didactic la FEEA din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Acesta preda la catedra de Management, Marketing şi Administrarea Afacerilor. Profesorul a avut numeroase lucrări publicate în diverse reviste.

Alt profesor de la FEAA a murit la scurt timp după

Doliu din nou la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe data de 22 iunie 2020. Profesorul universitar Corneliu Munteanu s-a stins după o luptă de mai mulţi ani cu boală incurabilă, cancerul. Pe fondul acestor probleme de sănătate profesorul a făcut un atac vascular cerebral care i-a fost fatal.

„Ce veste năpraznică!
Generații întregi de absolvenți de marketing de la FEAA suntem șocați! Dragul nostru profesor Cornel Munteanu nu mai este printre noi!
O fi având și Cel de Sus nevoie urgentă de un strateg bun! Drum lin, profesore, și mulțumim pentru tot ceea ce ai sădit în noi!”, a transmis Marius Sorin Danga.

Corneliu Munteanu a ghidat destinul a mai multe generații de studenți. Acesta a predat  Marketing, Publicitate, Tehnici promoţionale, Strategii de preţ şi Marketing strategic în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Acesta a efectuat numeroase studii de piață pentru firme din regiunea Nord-Est și a consiliat firme din ramuri economice diferite din această regiune.

Bibliotecarul Elena Ștefănescu a decedat

Moartea bibliotecarei Elena Ștefănescu aduce în prim-plan o poveste emoționantă! Biblioteca Central Universitară „Mihai Eminescu” Iași pierde un pasionat și un profesionist aparte. Elena Ștefănescu era persoana care se ocupa de segmentul Colecțiilor Speciale, din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. De asemenea, ani de-a rândul, bibliotecarul Elena Ștefănescu a activat ca un foarte bun specialist pe segmentul domeniului ce ține de principiile de păstrare și mânuire a cărților de colecție. Chiar dacă viața a fost dură cu Elena Ștefănescu, ea a fost mereu o fire luptătoare și un coleg unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *