Prima pagină » Magazin » Tristete in lumea zoofililor germani!
Tristete in lumea zoofililor germani!

Tristete in lumea zoofililor germani!

29 nov. 2012, 00:03,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:330037;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Tristete maxima in lumea zoofililor germani! Statul tocmai le-a rapit singurul tel in viata: a scos in afara legii sexul cu animale. Amenzile sunt de 25.000 de euro la prima abatere si inchisoare de pana la trei ani pentru recidivisti.

Credeati ca numai in Brazilia caprele initiaza peste 35% dintre barbati in tainele amorului? Iata ca in Germania peste sase milioane de oameni sunt pe listele politiei ca zoofili practicanti. Organizati intr-o asociatie non-guvernamentala intitulata ZETA, zoofilii din Germania, reprezentati de Michael Kiok, au luptat impotriva adoptarii unui cadru institutional care sa scoata in afara legii sexul cu animale.

Zoofilia a fost interzisa, pe plan mondial, inca din 1969. Recent, Bundestagul a pus pe ordinea de zi un proiect de lege care a starnit panica printre zoofili. Conform legii, cei prinsi in flagrant vor fi amendati cu 25.000 de euro (113.000 lei), iar la urmatoarea abatere vor fi trimisi la inchisoare. Vestea a cazut ca un trasnet in capul patronilor de „bordeluri zoo”, unde lamele, caprele si cateii erau la mare cautare.

Conform lui Kiok, „anumite probleme de morala nu trebuie transformate in legi” si ar trebui tratate ca atare. In plus, reprezentantul zoofililor sustine ca „majoritatea animalelor participante la orgii nu sunt deloc abuzate, ba din contra”, informeaza Bild. Odata intrata in vigoare, legea va fi aplicata inclusiv in cazul celor care profita sexual de animalele de companie.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *