Prima pagină » Actualitate » Tristan Tate, declarații controversate. Ce a putut să zică despre Marea Neagră: „E urâtă ca rahatul! Cine vrea să înoate e retardat!”
Tristan Tate, declarații controversate. Ce a putut să zică despre Marea Neagră: „E urâtă ca rahatul! Cine vrea să înoate e retardat!”

Tristan Tate, declarații controversate. Ce a putut să zică despre Marea Neagră: „E urâtă ca rahatul! Cine vrea să înoate e retardat!”

14 iul. 2024, 17:00,
în Actualitate

Tristan Tate, cunoscut pentru afirmațiile sale controversate, și-a exprimat public disprețul față de Marea Neagră.

„Îmi pare rău, români… dar Marea Neagră este la fel de urâtă ca rahatul și oricine vrea să înoate acolo este retardat mintal”, a spus Tate.

Aceasta nu este prima declarație care stârnește controverse din partea lui Tristan Tate. Fratele său, Andrew Tate, se descrie ca fiind misogin și a fost interzis anterior pe diverse platforme de social media din cauza comentariilor sale misogine. În plus, frații Tate au numeroase probleme legale, atât în România, cât și în străinătate.

Frații Tate: Acuzați de evaziune fiscală în Marea Britanie

În prezent, frații Tate sunt judecați în România pentru trafic de persoane și viol. În Marea Britanie, aceștia sunt acuzați de evaziune fiscală în serie. Potrivit unui raport BBC, poliția britanică susține că frații nu au plătit impozite pe venituri de 21 de milioane de lire sterline obținute din afacerile lor online între 2014 și 2022. O plângere civilă a fost depusă de poliția din Devon și Cornwall, care încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline din conturile bancare înghețate ale fraților.

Sarah Clarke, reprezentantă a poliției, a declarat în fața curții că Andrew și Tristan Tate sunt evazioniști fiscali și de TVA în serie, prezentând un videoclip în care Andrew Tate afirmă că a refuzat să plătească impozite în Anglia. Poliția susține că frații au spălat bani printr-un număr mare de conturi bancare din Regatul Unit și că banii proveniți din afacerile lor, inclusiv Cobra Tate, Hustlers\” University și War Room, au fost transferați într-un cont deschis pe numele unei terțe persoane, denumită J.

În România, frații Tate, foști kickboxeri cu dublă cetățenie britanică și americană, sunt acuzați de exploatarea femeilor printr-o afacere cu conținut pentru adulți, despre care procurorii susțin că funcționa ca un grup infracțional. Două femei din România sunt, de asemenea, acuzate alături de ei. În rechizitoriul publicat anul trecut, au fost identificate șapte victime.

Andrew Tate a declarat în repetate rânduri că procurorii români nu au dovezi împotriva sa și că există o conspirație pentru a-l reduce la tăcere. În plus, frații sunt căutați în Regatul Unit pentru presupuse infracțiuni sexuale, pe care le neagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *