Prima pagină » Economic Local » Tribunalul Iași cumpără scannere pentru activitatea curentă a instanțelor! Un singur echipament costă 2.500 de euro
Tribunalul Iași cumpără scannere pentru activitatea curentă a instanțelor! Un singur echipament costă 2.500 de euro

Tribunalul Iași cumpără scannere pentru activitatea curentă a instanțelor! Un singur echipament costă 2.500 de euro

19 oct. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

T&T Consulting SRL, din București, este scocietatea care a câștigat licitația pentru furnizarea scannerelor la Tribunalul Iași. Echipamentele vor fi împărțite mai multor instanțe. Valoarea totală a contractului a ajuns la nivelul sumei de 31.000 de euro

Tribunalul Iași a finalizat licitația pentru achiziția mai multor scannere pentru activitatea instanțelor. Contractul a fost semnat cu societatea T&T Consulting SRL, din București. Oferta finală are o valoare de 150.996 de lei, fără TVA, adică 31.000 de euro. Societatea este controlată de Marin Todiroaie (80 la sută) și Marilena Popovici (20 la sută). În 2019, cifra de afaceri a societății a fost de 11,1 milioane lei, profit de 1.029.858 lei, datorii de 672.128 lei, cu un număr de 29 de angajați. Scannerul trebuie să fie de tip duplex, monocrom/color, cu un ciclu zilnic de 30.000 de pagini. Numărul necesar de echipamente multifuncționale este de 12 bucăți ce vor fi distribuite la Tribunalul Iași, Judecătoria Iași, Judecătoria Pașcani, Judecătoria Hârlău și Judecătoria Răducăneni.

„Echipamentele ce se doresc a fi achiziționate vin în completarea dotării existente la nivelul Tribunalului Iași și al instanțelor arondate. Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin perioada solicitată pentru fiecare produs. Perioada de garanție începe de la data recepției calitative/procesului verbal de instalare și punere în funcțiune sau în cazul amânării din cauze care nu țin de contractant, la un interval de 30 de zile de la acceptarea produselor”, se arată în caietul de sarcini.

Curtea de Apel Iași cumpără laptopuri pentru activitatea instituției

Astăzi, 19.10.2020, Curtea de Apel Iași organizează o licitație pentru achiziția unui număr de 32 de laptopuri. Prevederea bugetară a procedurii este de 161.344 lei, fără TVA, aproximativ 35.000 de euro. Echipamentele trebuie să fie dotate cu un procesor Intel Core i7,1.8 Ghz, memorie RAM 16 GB, placă video Intel UHD Graphics, display 15,6 inch, hard disk cu o capacitate de 512 GB. Laptopurile vor fi dotate cu WebCam HD și microfon încorporate etc. Garanția echipamentelor va fi de 3 ani, inclusiv pentru accesorii.

„Furnizorul are obligația de a livra produsele și documentațiile aferente (de utilizare, de operare, de administrare și de instruire a personalului) la sediul Curții de Apel Iași. Toate obligațiile legate de livrarea asigurarea și transportul în condiții de securitate a echipamentelor, până la destinație, revin furnizorului. Livrările se vor efectua în maximum 30 de zile de la semnarea contractului”, sunt obligațiile furnizorului

Primăria Iași cumpără 3.000 de tablete cu aproximativ 500.000 de euro

Tot în cursul acestei săptămâni, și Primăria Iași organizează o licitație pentru achiziția mai multor echipamenrte. Pe data de 20.10.2020 este programată licitația pentru cumpărarea unui număr de 3.000 de tablete pentru cursurile on-line desfășurate de unitățile de învățământ preuniversitar. Prevederea bugetară a procedurii este de 2.352.941 lei, fără TVA, aproximativ 500.000 euro. Tabletele trebuie să îndeplinească o serie de specificații tehnice: sisteme de operare Android 10, 16 GB memorie internă, 3 GB RAM, slot micro SD cu suport până la 128 GB, cameră foto, greutate de maximum 550 grame etc.

„Tabletele vor fi predate integrat, inclusiv cu softurile necesare funcționării, iar acestea nu vor genera costuri suplimentare. Termenul de livrare este de maximum 60 de zile de la data semnării contractului de ambele părți. Termenul de livrare se referă la toate tabletele, inclusiv activarea serviciilor de furnizare internet, și se va finaliza cu procesul verbal de recepție”, se arată în documentația procedurii. Va fi asigurată și conexiunea la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *