Prima pagină » Local » Trei tineri teribilişti, pe trotinete electrice, trec pe culoarea roșie a semaforului, în Iași – VIDEO

Trei tineri teribilişti, pe trotinete electrice, trec pe culoarea roșie a semaforului, în Iași – VIDEO

22 iun. 2022, 09:34, 9 ,
în Local

Imagini reprobabile suprinse în centrul orașului Iași unde trei tineri teribiliști trec pe culoarea roșie a unui semafor. Aceștia conduceau trei trotinete electrice și nu le-a păsat că ar putea să-și pună viața în pericol. Oricum, mai mulţi cititori BZI.RO au raportat în trecut comportamentele neregulamentare ale unor participanți la trafic.

Trotinelele sunt de la o firmă de închiriat din municipiu. Imediat după ce serviciul de închiriere a trotinetelor electrice a fost lansat în oraș, pe rețelele de socializare au apărut numeroase imagini cu comportamentul nefiresc al utilizatorilor.

Comentarii
  • Nu vedeti cat fericiti sunt ca se plimba cu trotinetele ? toata viata s-au plimbat cu caruciorul de butelii maine cu roaba dar astazi viata lor e implinita.

  • Dacă dai peste unul din ăsta cine e vinovat, este considerat participant la trafic? Ce caută pe banda a doua, nu are permis, nu cunoaște regulile de circulație, e minor, puțin fumat, teribilist și ești bun de plată. Imediat o să citim despre accidente mortale cu trotinete, aveți puțină răbdare, Orașul lui Chirica si Zanfirescu.

  • Au aparut prin Bucuresti bicilisti cu mountain bike-uri gen Hummer care vaneaza trotinetisti din astia unul cate unul.
    O idee si pt aici…

  • si totusi tricicleta unde este?

  • Agresivi in trafic, agresivi pe trotuare.

  • Cititor de ocazie

    Mai, oameni buni, voi stiti ce inseamna si cum arata o „tricicleta” si de ce se numeste asa? Cum puteti sa scrieti „triciclete” si sa pozati trotinete? Nici cele mai banale lucruri de pe lumea asta nu le cunoasteti, pe bune!

  • militienii locali sa scoata de la planul de amenzi hartuirea persoanelor varsnice care vand patrunjel la colt de strada si sa treaca la educarea unor asemenea nemernici , inclusiv pentru a purta echipament corespunzator cand aleg sa participe la traficul rutier

  • Acesti tineri au trecut ieri pe culoarea rosie a semaforului din zona Palat/Casa Dosoftei in timp ce pe trecerea de pietoni erau foarte multe persoane inclusiv copii. Nu stiu cum au reusit sa treaca printre toti dar au fost foarte aproape sa loveasca cateva persoane ce treceau in acel moment pe zebra. O sa trimit filmarile poate ii identifica totusi cineva.

  • soferii romani opresc inainte de trecere, nu dau prioritate la pieton, nu depasesc bicicletele la 1,5 metri dupa cum spune legea si tot ei cu gura mare. Hai..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *