Prima pagină » Local » Trei tineri din Iași, puși pe burtă de „mascați” după o acțiune-fulger! Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri de la aceștia
Trei tineri din Iași, puși pe burtă de

Trei tineri din Iași, puși pe burtă de „mascați” după o acțiune-fulger! Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri de la aceștia

02 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

În urma unei acțiuni-fulger, 3 tineri din Iași au fost puși pe burtă de „mascați”. Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri de la aceștia. După tot incidentul, David Ionuț Leonte, Dominic Gabriel Doboş și Cătălin Roman au scăpat de pușcărie

Trei tineri din Iași au fost puși pe burtă de „mascați” în urma unei acțiuni-fulger! Investigatori sub acoperire au cumpărat droguri de la aceștia. După întreg incidentul, cei 3 au scăpat de pușcărie. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe David Ionuț Leonte la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc. În același dosar, Dominic Gabriel Doboş a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, Cătălin Roman a fost condamnat tot la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Trei tineri din Iași, puși pe burtă din cauza drogurilor

Pe lângă pedepsele primite, cei 3 tineri din Iași au fost obligați să presteze muncă în folosul comunității.

„Instanța stabileşte ca inculpații să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile la Primăria Municipiului Iași sau la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public Privat Iaşi”, au mai afirmat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Conform anchetatorilor, cei 3 tineri din Iași au fost puși pe burtă de „mascați” în urma unei acțiuni-fulger. Oamenii legii au susținut că, în urmă cu câteva luni, cei 3 au fost prinși având substanțe interzise. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

David Ionuț Leonte, Dominic Gabriel Doboş și Cătălin Roman, acuzați de trafic de droguri

Anchetatorii au susținut că investigatori sub acoperire au cumpărat de la David Ionuț Leonte, Dominic Gabriel Doboş și Cătălin Roman mai multe cantități de droguri. Așadar, oamenii legii au afirmat că au descoperit mai multe grame de canabis, dar și diverse ustensile. Mai mult, la David Ionuț Leonte au fost găsite 3 recipiente cu soluţie lichidă, fiecare conţinând câte un litru, dintre care două cu inscripţia „Biocanna” și una „Canna”, 3 recipiente de culoare neagră având 300 de mililitri fiecare, inscripționate „Growth Technology”, un recipient de plastic de culoare albă, având 500 de mililitri, conţinând o soluţie, inscripţionată „General Hydroponics”, o pompă electrică pentru filtrare apă, inscripţionată „Super Beetle II 600”.

Pe lângă pedepsele primite, de la cei 3 tineri au fost confiscată suma totală de 155 de lei. Acum, rămâne de văzut dacă cei 3 tineri din Iași acuzați de trafic de droguri vor contesta sau nu sentința emisă în cazul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *