Prima pagină » Local » Trei tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice! Zeci de ieșeni au trecut prin patul lor, până au intrat polițiștii pe fir (Exclusiv)

Trei tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice! Zeci de ieșeni au trecut prin patul lor, până au intrat polițiștii pe fir (Exclusiv)

06 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un mega-scandal a izbucnit după ce trei tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice unor clienți cu dare de mână. Oamenii legii au intrat pe fir și au demarat o anchetă. În urma cercetărilor, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Nicăi, sub acuzația de trafic de minori

Un scandal cât casa a pornit recent, după ce trei tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice unor clienți doritori de sex pe bani. Anchetatorii au intrat pe fir și au demarat cercetările, stricând „afacerea”.

Astfel, în urma cercetărilor, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Nicăi, sub acuzația de trafic de minori. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În cadrul dosarului, cele trei tinere sunt considerate persoane vătămate.

Trei tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice

Oamenii legii au afirmat că totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni, când o persoană a sesizat că trei tinere practicau prostituția. Anchetatorii ieșeni au intrat pe fir și au descoperit că Vasile Nicăi era cel care le-ar fi coordonat pe fete.

În urmă cu câteva luni, polițiștii l-au reținut pe Vasile Nicăi, sub acuzația de trafic de minori.

„Pe data de 11 ianuarie, procurorii au efectuat o percheziţie domiciliară în judeţul Iaşi, la locuinţa unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. În cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada 2018-2020, suspecţii ar fi recrutat, transportat şi cazat mai multe persoane vătămate minore, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite sume de bani şi două telefoane mobile. La audieri, au fost duse două persoane”, au precizat atunci reprezentanţii Poliţiei ieșene.

Ieșeanul Vasile Nicăi, căutat și de autoritățile italiene

Vasile Nicăi a fost anchetat şi în cursul anului 2017 de către autorităţile italiene, pentru trafic de minori şi trafic de persoane. Atunci, Nicăi fusese dat în urmărire internaţională de către italieni şi fusese prins în Iaşi. După ce a stat în arest un timp, acesta a revenit în Iaşi. Potrivit anchetatorilor ieșeni, acesta s-ar fi apucat din nou de „treabă”, adică ar fi racolat trei fete, dintre care două minore, pe care le-ar fi pus să se prostituieze prin Iaşi, Cluj şi Suceava.

Oamenii legii au adăugat că fetele își ofereau serviciile pe diferite site-uri de anunţuri specializate. Ulterior, acestea erau contactate telefonic de către clienți, cu care puneau la punct detaliile, respectiv cât costa fiecare fantezie erotică ce ar fi trebuit să fie îndeplinită de către tinerele respective. Acum, Vasile Nicăi va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor, după ce aceste trei tinere din Iași le-au îndeplinit clienților cele mai secrete fantezii erotice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *