Prima pagină » Local » Trei străzi din Iași intră în reparații timp de o săptămână. Circulația va fi închisă

Trei străzi din Iași intră în reparații timp de o săptămână. Circulația va fi închisă

02 aug. 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan în Local

În următoarea săptămână, încă trei străzi din Iași vor intra în reparații la nivelul carosabilului. Traficul va fi închis sau restricționat pentru ca muncitorii să își poată desfășura activitatea

Șoferii trebuie să aibă în vedere că pentru următoarea săptămână nu vor mai putea circula pe aceste străzi. În municipiul Iași, se fac reparații constant, iar traficul de pe multe străzi este restricționat sau chiar închis.

Încă trei străzi din Iași intră în reparații

Pe strada Mitropolit Varlaam, din zona Nicolina, va fi închisă circulația până pe 10 august 2024. Mulți șoferi foloseau acest drum ca rută alternativă pentru a merge spre Piața Nicolina sau Bularga. De asemenea, și în zona Tătărași continuă reparațiile la străzile dintre blocuri, care arată cel mai rău din tot orașul și au nevoie lucrări.

„Până la data de 10 august, între orele 08:00 – 18:00, va fi închisă circulaţia pe strada Mitropolit Varlaam (tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Maşinii şi Aleea Nicolina, până la intersecţia cu aleea de intrare a magazinului Kaufland Nicolina). Până la data de 10 august, între orele 08:00 – 16:00, va fi închisă circulaţia pe Strada Vasile Lupu nr. 112 din dreptul blocului C2, scara A, până la magazinul FLUX Instalații Construcții. Măsurile sunt necesare pentru că, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv, va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au transmis reprezentanții Citadin SA.

Pe bulevardul C.A. Rosetti, traficul va fi doar restricționat pentru o perioadă scurtă de timp.

„În perioada 02-03 august, între orele 08:00 – 18:00, va fi restricționată circulația pe bulevardul C.A. Rosetti (tronsonul cuprins între intersecția cu strada Cucu și intersecția cu strada Brândușa). Măsura este necesară pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au spus reprezentanții Citadin SA.

Compania efectuează și alte lucrări

Muncitorii de la Citadin lucrează în acest moment în mai multe șantiere deschise pe raza municipiului Iași. S-au efectuat zeci de lucrări de asfaltare, dar rămâne de văzut cât vor rezista aceste reparații.

„Echipele Citadin SA Iași execută lucrări de: reparații cu asfalt pe Aleea Veronica Micle, Șoseaua Nicolina 18, strada Nouă; ridicare cămine la cotă pe strada Nicolae Costin, strada Neculau, reparații cu asfalt și refacere pavaj pe stradela Cetățuia, strada Bucium, montare borduri pe strada Vasile Lupu 112-116; reparații în zona Stadionului Municipal, Stadionul Tineretului, marcaje transversale în cartierul Aviației. În cursul nopții se vor monta bumpuri și marcaje transversale pe Păcurari DN 28 și șoseaua Bucium și vor fi făcute marcaje transversale pe traseul 44”, au precizat reprezentanții Citadin SA.

Cele trei străzi din Iași vor fi în reparații timp de o săptămână, după care traficul va reveni la normal.

Comentarii
  • sofer de autobuz

    Stă de mult timp un canal adânc de 15 cm fix în mijlocul străzii pe Canta la intersecția cu Stindardului dar nimeni nu face nimic deși traficul este intens, mașinile frânează brusc și schimbă benzile pentru a-l ocoli. La fel este și pe Silvestru în dreptul refugiului de tramvai. Bătaie de joc.

  • iosupescu nicolae

    Pe str Valeni a ramas o portiune de 300 m, pe care nu au fost in stare sa o asfalteze in 20 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *