Prima pagină » Local » Trei persoane din Iași au fost reținute pentru trafic de droguri mare risc
Trei persoane din Iași au fost reținute pentru trafic de droguri mare risc

Trei persoane din Iași au fost reținute pentru trafic de droguri mare risc

16 feb. 2024, 16:47, 6 ,
în Local

La data de 16 februarie 2024, polițiștii din Iași, împreună cu procurorii au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Măsurile au fost luate, după ce, la data de 14 februarie 2024, unul dintre cei în cauză ar fi fost depistat în timp ce s-ar fi întâlnit cu un client, pentru a-i vinde aproximativ 30 de grame de canabis, cu 2.400 de lei.

Pe parcursul interacțiunii cu persoana care intenționa să cumpere, mai multe rude ale acestuia din urmă ar fi intervenit și l-ar fi agresat fizic pe cel în cauză, pe motiv că îi vinde droguri, situație care a impus intervenția polițiștilor și a unui echipaj medical.

Ulterior, au fost prinși în flagrant delict, succesiv, ceilalți doi, unul în timp ce ar fi comercializat 50 de grame de canabis cumpărate de la celălalt, iar acesta din urmă deținând asupra sa diferite cantități de canabis (drog de risc) și MDMA (drog de mare risc).

La data de 16 februarie 2024, procurorii din Iași au dispus reținerea a trei persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Poliției Municipiului Iași – Secția 5 Poliție.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul unui echipaj al grupei canine din Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Comentarii
  • Pișșam……aș pe drepturile și libertățile lor fundamentale!!!! Da copii noștri nu au dreptul la sănătate?! Nu au dreptul la viață? Nu au dreptul la integritate fizică?! Numai gunoaiele care vând droguri au drepturi????? Foarte bine le-a făcut! Trebuia sa le rupă capul !!!!

  • Eram la urgență când l-au adus și era bătut bine avea ochiul umflat

  • Hai si cu Mircea Silvestru

    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masini folosite la livrari de droguri:
    IS 15 KDR
    VOLKSWAGEN VW PASSAT
    sasiu: WVWZZZ3CZ7P056224

    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

  • Pe Cozma Catalin din valea Adinca care vinde Cocaina de 10 ani in Iaşi nu-l arestează nimeni , e omul dicot e ținut în spate de ei , 10 ani sa vinzi și să te știe tot Iașul și tu nu ai nici o problema , Unde e poliția în cazul ăsta ?!!

  • in Germania sa legalizat , nu prea va intereseaza deloc oamenii care vor sa aiba si alta stare ,unii dintre voi personal intelegand conceptul de alta stare doar daca e vorba de alcool sau antidepresive

  • Oare nu citește nimeni acesta mesaje ?!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *