Prima pagină » Actualitate » Trei persoane, audiate în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp. Criminalul, în libertate

Trei persoane, audiate în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp. Criminalul, în libertate

01 nov. 2020, 16:15,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Trei persoane sunt audiate în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp. Victima care a fost găsită incendiată pe un câmp din Giurgiu a fost ucisă cu circa două ore înainte de a i se da foc şi nu a fost legată de mâini. Conform noilor informaţii obţinute pe surse, organele tinerei erau intacte la autopsie.

Sâmbătă, 31 octombrie, au fost audite trei persoane în acest caz, iar duminică se iau imagini de pe camerele de supraveghere şi de la benzinăriile din zonă, pentru ca autorităţile să vadă ce persoane au tranzitat zona.

Luni, este posibil ca două persoane să fie citate la audieri în acest caz.

Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Criminaliştii iau în calcul, la acest moment, fie o ceartă între iubiţi sau cazul unei prostituate care ar fi refuzat să mai întreţină relaţii intime cu o persoană. Până în acest moment, nu se cunoaşte identitatea victimei, nici a autorului faptei.

Tânăra al cărei cadavru a fost incendiat într-o valiză, pe marginea drumului ar fi fost omorâtă în bătaie. Ipoteza a fost avansată în urma autopsiei, după cum susțin surse din cadrul anchetei citate de. Potrivit rezultatelor autopsiei, femeia, a cărei vârstă a fost estimată între 15 și 25 de ani, ar fi fost bătută până la moarte, iar mai apoi băgată în valiză. Conform anchetatorilor, ucigaşul i-a dat foc pentru a-şi acoperi urmele, în ideea că va scăpa neprins.

Cei care investighează cazul iau în calcul ca ucigașul tinerei să fi fost chiar iubitul acesteia, care a omorât-o în urma unui conflict, fondul geloziei sau, poate, din alte motive și care apoi ar fi încercat să scape de cadavru. De asemenea, ei nu exclude nici variant ca tânăra să fi urcat într-o mașină la autostop, iar crima să fi avut loc din cauză că ar fi refuzat să întrețină raporturi sexuale.

Astfel, este teroare în satul în care a fost găsit cadavrul ars, iar criminalul este liber.

Cadavru carbonizat aproape în totalitate, găsit pe câmp la Giurgiu

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost descoperit vineri seara, 30 octombrie 2020, pe un camp, intr-o valiza. Incendiul a fost observat de o persoana, care a sunat la 112 si a anuntat ca a vazut flacari pe DN6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, din Giurgiu. Pentru elucidarea cazului au fost trimisi si criminalisti de la Bucuresti.

„La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cauza morții

Tânăra ar fi murit din cauza unui șoc hemoragic și traumatic. Ea ar fi avut mai multe răni și tăieturi la nivelul capului, dar craniul nu ar fi fost fisurat. De asemenea, femeia ar fi avut hemoragie și ar fi fost lovită crunt în zona coastelor.

Vârsta femeii este estimată între 20 și 30 de ani, iar decesul ar fi survenit înainte ca femeia să fie pusă în geamantan, potrivit aceleași surse. Amintim că trupul neînsuflețit a fost găsit, vineri seară, pe un câmp din Giurgiu. Alarma a fost dată după ce un trecător a observat un incendiu. Acolo, oamenii legii au găsit un geamantan tip troller, în care se afla cadavrul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *