Prima pagină » International » Trei persoane au murit, după ce un avion s-a prăbuşit peste un magazin din Mexic – VIDEO

Trei persoane au murit, după ce un avion s-a prăbuşit peste un magazin din Mexic – VIDEO

29 mart. 2022, 12:12,
în International

Un nou accident aviatic. Un avion s-a prăbușit peste un magazin din Mexic. În supermarket se aflau zeci de persoane care îşi făceau cumpărăturile zilnice.

Din nefericire, trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite după ce aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit.

Un avion s-a prăbuşit peste un magazin din Mexic. La bord se aflau patru persoane

Din păcate, accidentele aviatice continua iar bilanţul victimelor creşte. Avionul s-a prăbuşit peste un magazin dintr-un oraş aflat la 60 de kilometri sud de capitala Ciudad de Mexico, Mexic.

La bordul aparatului de zbor se aflau patru persoane, dintre care doar una singură a supraviețuit.

Alți cinci oameni au fost răniți în timp ce făceau cumpărături.

Conform presei locale, avionul decolase de la Acapulco și se îndrepta către un alt oraș turistic.

Martorii oculari au transmis faptul că observat că aeronava avea probleme de zbor, iar un fum dens ieşea dintr-unul dintre motoare, astfel că pilotul nu a putut-o controla și s-a prăbușit.

Accident aviatic în județul Bacău

Reamintim faptul că un alt accident aviatic a avut loc ieri, 28 martie 2022, în localitate Buhoci din judeţul Bacău. Aparatul de zbor de dimensiuni mici s-a prăbuşit într-o zonă greu accesibilă. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie pentru a asigura zona şi a acorda îngrijiri medicale.

De precizat faptul că pompierii au fost anunţaţi de ROMATSA după ce s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul pilotului de avion. Se pare că din cauza zonei împădurite şi a întunericului căutarea aeriană a fost suspendată, urmând a se relua în cursul zilei de astăzi.

„În urmă cu circa 30 min, pompierii băcăuani au fost anunțați de ROMATSA cu privire la faptul că s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul unui pilot de avion ultraușor, într-o zonă împădurită de la limita comunelor Buhoci și Ungureni. În acest moment, polițiștii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri”, au declarat ieri, 28 martie 2022, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

După prăbușirea avionului, un elicopter SMURD Iași a survolat zona pentru a găsi răniți, dar căutările au fost anulate.

„De mai bine de o oră elicopterul SMURD Iași survolează zona Bacău de unde s-a primit un apel că s-a prăbușit un avion ușor. Din păcate, echipajele se reîntorc la bază, deoarece se lasă întunericul și nu se mai poate efectua căutarea aeriană”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Un alt incident nefericit s-a produs în China. Peste 100 de persoane au decedat

De asemenea, pe data de 21 martie 2022, un alt avion s-a prăbuşit în China. La bord se aflau 133 de persoane, iar din nefericire nu a mai fost găsit niciun supravieţuitor. Epava aparatului de zbor a fost găsită în versanţii împăduriţi din muncii Guangxi.

Avionul s-a prăbușit brusc de la altitudinea de croazieră, cam în momentul în care, în mod normal, ar fi trebuit să înceapă să coboare înainte de aterizare.

La circa 18 ore de la prăbuşire, un canal TV naţional a anunţat că a fost găsită epava avionului, dar în schimb, nimeni nu mai era în viaţă.

De asemenea, mai mulți salvatori au fost implicaţi și în incidentului de astăzi, unde un avion s-a prăbușit peste un magazin din Mexic.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024