Prima pagină » Sport » Trei nume noi de antrenori pe lista lui Gigi Becali, după ce și Nicolae Dică a refuzat să vină la FCSB: „O să vorbesc cu ei”
Trei nume noi de antrenori pe lista lui Gigi Becali, după ce și Nicolae Dică a refuzat să vină la FCSB:

Trei nume noi de antrenori pe lista lui Gigi Becali, după ce și Nicolae Dică a refuzat să vină la FCSB: „O să vorbesc cu ei”

22 mai 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Gigi Becali a declarat că va discuta cu alți 3 antrenori români după ce Marius Șumudică și Nicolae Dică au refuzat să vină la FCSB. Două dintre nume sunt surprinzătoare. Gigi Becali este în aceste zile preocupat să găsească un antrenor pentru sezonul următor, după ce FCSB a ratat din nou titlul de campioană. În primă fază, patronul FCSB a negociat cu Marius Șumudică, dar acesta a refuzat până la urmă oferta.
Următorul pe listă a fost Nicolae Dică, însă Gigi Becali n-a avut nici de această dată prea mult succes. Dică i-a transmis că are contract cu FRF, unde este secundul naționalei și nu poate pleca. Drept urmare, Gigi Becali a întocmit o nouă listă, care de această dată cuprinde 3 antrenori: Ilie Poenaru, Marius Croitoru și Eugen Neagoe.

Marius Șumudică a refuzat oferta lui Gigi Becali de a veni la FCSB

Refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali a scrutat din nou Liga 1 și a ajuns la o listă cu 3 nume de antrenori. Aceștia sunt Ilie Poenaru, Marius Croitoru și Eugen Neagoe. Dacă primul a fost și în trecut o variantă pentru FCSB, Croitoru și Neagoe sunt adevărate surprize.

„Voi vorbi cu ei să văd filosofia și modul cum gândesc. Dacă vorbesc cu un antrenor sau altul nu înseamnă că îl ofertez. O să vorbesc cu Croitoru că îmi place, deși a spus că nu va veni niciodată la FCSB. Mi-a plăcut ce a făcut la Botoșani, a jucat ofensiv, tiki-taka, așa cum îmi place mie. O să vorbesc și cu Poenaru, e o variantă. Și poate și cu Neagoe. Neagoe dacă ar fi veni, trebuie să nu facă ca Piți”, a declarat Gigi Becali, citat de as.ro.

Cine sunt cei 3 antrenori din care Gigi Becali vrea să aleagă

În vârstă de 44 de ani, Ilie Poenaru este una dintre revelațiile Ligii I. În acest sezon a reușit o adevărată surpriză și a dus-o pe Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1. Ilie Poenaru a fost dorit și în trecut de Gigi Becali și s-au pus atunci la masa negocierilor:

„Am avut discuții cu domnul Becali. Erau în preliminariile Europa League și erau angrenați acolo. Am avut discuții în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuții cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine și a fost încântat de ce a auzit”, a spus Poenaru în urmă cu aproape două săptămâni.

Marius Croitoru este o altă surpriză a acestui sezon al Ligii 1. Antrenorul în vârstă de 40 de ani s-a remarcat la FC Botoșani, la prima sa aventură ca antrenor principal. Fost mijlocaș la FCSB, Marius Croitoru a declarat însă că nu vrea să lucreze niciodată cu Gigi Becali.

„(Vei antrena vreodată la FCSB? Nu! (Niciodată?) Niciodată! (Dacă e Becali acolo, bănuiesc…) Niciodată, atâta timp cât se întâmplă ce se întâmplă. Nimic altceva. Contează ca un antrenor să fie lăsat să își facă meseria, să facă ceea ce gândește el”, a spus Marius Croitoru pentru Telekom Sport, în octombrie 2020.

Eugen Neagoe este perceput mai degrabă ca un dinamovist

Eugen Neagoe este cel mai experimentat dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Gigi Becali. În vârstă de 53 de ani, Eugen Neagoe a retrogradat în acest sezon cu Astra. Este perceput mai degrabă ca un dinamovist, după ce a antrenat în Ștefan cel Mare în perioada iulie-august 2019.
De-a lungul timpului a fost secundul lui Victor Pițurcă la naționala României și apoi antrenor principal la Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo și FC Hermannstadt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *