Prima pagină » Local » Trei minori au ajuns la spital cu arsuri pe față după ce un tânăr a pulverizat spray paralizant dintr-o mașină – VIDEO, UPDATE

Trei minori au ajuns la spital cu arsuri pe față după ce un tânăr a pulverizat spray paralizant dintr-o mașină – VIDEO, UPDATE

04 mai 2023, 11:12, 19 ,
în Local

Teribil incident în județul Iași. Pe raza comunei Ciortești, un tânăr aflat la volanul unui autoturism a pulverizat spray paralizant asupra mai multor persoane aflate într-o căruță. Astfel, au ajuns la spital o fetiță de 11 ani și două de 3 ani, cu arsuri pe față și pe ochi.

Nu se cunoaște motivul ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

Oamenii din zonă spun că minorele provin dintr-o familie modestă, tatăl lucrând cu ziua pentru a le putea întreține, iar mama lor a murit anul trecut din cauza cancerului.

UPDATE: Tânărul care a comis gestul reprobabil a fost identificat de oamenii legii.

„La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Tomești au fost sesizați prin Apel Unic de Urgenţă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe raza comunei Ciortești cu un atelaj hipo, o persoană dintr-un autoturism a pulverizat spray iritant-lacrimogen în direcția sa și a copiilor.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Persoana care ar fi comis fapta a fost identificată”, a transmis IPJ Iași.

Sursă video: FB/ Radar Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`