Prima pagină » Local » Trei jucători de la Poli Iaşi, depistați pozitiv la testele Covid-19! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat
Trei jucători de la Poli Iaşi, depistați pozitiv la testele Covid-19! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat

Trei jucători de la Poli Iaşi, depistați pozitiv la testele Covid-19! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat

09 oct. 2020, 20:58,
în Local

În urma testării jucătorilor, juniorilor din Academie, reprezentanților staff-ului tehnic și administrativ în ultimele zile, patru rezultate au fost pozitive. Este vorba despre o persoană din administrație și trei jucători, unul fiind din Academie.

„Medicul Andreea Perju ține legătura cu toți și nu sunt probleme deosebite. Îmi pare foarte rău pentru ei și regret că, în ciuda respectării cu strictețe a măsurilor impuse de autorități, au apărut și la noi cazuri. Vom vedea ce spun și cei de la DSP și vom face programul în consecință”, a precizat președintele Ciprian Paraschiv.

Pentru a preîntâmpina orice alte probleme, jocul test de mâine, din deplasare, cu FC Botoșani a fost anulat.

 

Astăzi, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a anunțat că a fost testat cu noul coronavirus

Primarul Mihai Chirica a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta este asimptomatic, starea sa de sănătate fiind una bună, a declarat edilul vineri, 9 octombrie 2020.

„Într-adevăr s-a confirmat. În urma efectuării testului pentru coronavirus sunt pozitiv. Sunt asimptomatic, mă simt foarte bine. Soţia s-a testat şi ea, rezultatul fiind negativ”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi.

„Dragi ieșeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contactat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar , coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a edilului.

Dragi ieșeni,

Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț…

Posted by Mihai Chirica on Friday, 9 October 2020

Primarul Mihai Chirica, declaraţii de ultimă oră despre cazurile de COVID-19 din Primăria Iași

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi a avut o reacţie de ultimă oră în legătură cu cazurile de COVID-19 din Primăria Iaşi. Într-o declaraţie făcută, edilul a explicat că în aceste momente cazurile de îmbolnăvire au fost izolate şi că funcţionalitatea administraţiei nu este pusă în pericol.

Procentul cazurilor de infectare cu COVID-19 este unul redus în primărie dacă e să ţinem cont de numărul de angajaţi, susţine Mihai Chirica.

Sunt 4 persoane infectate cu COVID-19 în Primăria Iaşi

Mihai Chirica a declarat că la momentul de faţă sunt 4 persoane care sunt depistate pozitiv la infectarea cu COVID-19. Edilul a menţionat că viceprimarul, două persoane de la direcţia tehnică şi directorul de comunicare sunt persoanele infectate cu COVID-19

”Unde s-a simţit prezenţa, sau s-a depistat unui coleg, s-au făcut teste tututor contactilor direcţi. În momentul de faţă, din ce am aflat, nu am un document oficial, sunt 4 cazuri în total.

Două cazuri sunt la Direcţia Tehnică, viceprimarul şi încă un caz, directorul de comunicare. Pe parcursul timpului au mai fost şi alte cazuri care au fost trimise în izolare. În momentul de faţă nu ne aflăm într-o situaţie care să pună în pericol funcţionalitatea administraţiei Primăriei Iaşi.” a menţionat Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *