Prima pagină » Local » Trei indivizi, suspectați de comiterea unei tâlhării ca-n filme! Doar unul a fost prins de un jandarm care se afla în timpul său liber!
Trei indivizi, suspectați de comiterea unei tâlhării ca-n filme! Doar unul a fost prins de un jandarm care se afla în timpul său liber!

Trei indivizi, suspectați de comiterea unei tâlhării ca-n filme! Doar unul a fost prins de un jandarm care se afla în timpul său liber!

11 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Trei indivizi sunt suspectați de comiterea unui jaf. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Marcel Iojan, Lucian și Leonard Lupu (pentru doi dintre aceștia, arestarea a fost dispusă în lipsă – n.r.).
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni le-au înaintat judecătorilor referatul cu propunerea de arestare preventivă pe numele inculpaților, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În noaptea de 8 spre 9 februarie 2020, în jurul orei 00:00, cei trei inculpați au acostat persoana vătămată M.F. (un bărbat de 37 de ani – n.r.) în fața unei societăți comerciale din centrul satului Răducăneni, apoi au condus-o forțat într-o magazie din spatele unității economice și, prin exercitarea de violențe, lovind persoana vătămată în mod repetat cu pumnii și picioarele, i-au sustras un portofel în care se aflau suma de 550 de lei și actul de identitate”, a declarat ieri procurorul Niculina Lisnic, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Doar un inculpat a fost prins și predat polițistilor

Conform acesteia, dintre cei trei inculpați, doar Leonard Lupu a fost prins și predat polițistilor, care au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ceilalți doi au fugit și nu au fost prinși.

„Judecătoria Răducăneni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului L.L., iar față de ceilalți doi inculpați s-a dispus arestarea în lipsă”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

De remarcat că individul care a ajuns după gratii a fost prins de către un jandarm aflat în timpul liber. Acesta din urmă a sesizat scena și a intervenit după ce a auzit strigătele de ajutor ale victimei. Jandarmul i-a urmărit pe suspecți și l-a prins pe unul dintre ei, respectiv pe Leonard Lupu. După ce l-a imobilizat, jandarmul l-a predat agenților din cadrul Postului de Poliție Răducăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *