Prima pagină » Local » Trei ieșeni, condamnați în urma unei „țepe” prin metoda „Accidentul”! Cum au încercat să păcălească o femeie!
Trei ieșeni, condamnați în urma unei

Trei ieșeni, condamnați în urma unei „țepe” prin metoda „Accidentul”! Cum au încercat să păcălească o femeie!

13 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Trei indivizi s-au ales cu pedepse din partea judecătorilor, după ce au fost acuzați că au încercat să tragă o „țeapă” prin metoda „Accidentul”.
Judecătoria Pașcani a decis recent condamnarea Elenei Andreea Ciubotariu (20 de ani) la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru tentativă de înșelăciune. În același dosar, Ioana Manuela Șerban (23 de ani) a primit o pedeapsă rezultantă de doi ani și zece luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă de înșelăciune.
De asemenea, Toader Colac (29 de ani) a fost condamnat la trei ani și 266 de zile de pușcărie, pentru tentativă de înșelăciune. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.
Procesul celor trei a început pe data de 11 decembrie 2019. Asta, după ce anchetatorii au dispus rețineri în acest caz pe 10 septembrie 2019.

„Pe 10 septembrie 2019, inculpatul Colac Toader a contactat-o telefonic pe persoana vătămată M.A. și i-a spus că fiica acesteia ar fi suferit un accident rutier în București și se află internată la Spitalul Floreasca, sub îngrijirirea medicului A.P., după care i-a cerut 20.000 de lei, sumă necesară presupusei intervenții chirurgicale, sumă ce urma a fi dată, în baza unei înțelegeri prealabile, inculpatelor Ciubotariu și Șerban, care s-au deplasat la domiciliul victimei în calitate de „reprezentante ale Casei de Asigurări de Sănătate Iași”, însă, datorită intervenției unor martori, suma de bani nu mai a fost remisă”, au afirmat procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024