Prima pagină » Local » Trei firme vor să reabiliteze grădinița din municipiul Pașcani! Contractul este de 1 milion de euro
Trei firme vor să reabiliteze grădinița din municipiul Pașcani! Contractul este de 1 milion de euro

Trei firme vor să reabiliteze grădinița din municipiul Pașcani! Contractul este de 1 milion de euro

25 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Local

Primăria Pașcani a lansat licitația pentru construirea unei grădinițe în localitate. La procedura lansată recent au fost depuse trei oferte. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic depusă de la sesiunea de deschidere a licitației

Primăria Pașcani, din județul Iași, a lansat licitația pentru reabilitarea a două obiective: Grădinița nr. 2 și Creșa nr. 1. Investițiile fac referire la creșterea eficienței energetice. Valoarea estimată a contractului este de 4.971.601 lei, fără TVA, aproape 1 milion de euro. La procedură au fost depuse trei oferte din partea Marvio SRL (Pașcani), asocierea Amenajări Ivcons (Vaslui) – ACS New Antreprenor Construct SRL (Buzău), Robu Construct SRL (Roman). Prima societate este controlată de 2 asociați: Ștefan Alexandru Gheorghiu și Alexandra Zaharia. În 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 16,1 milioane de lei, profit de 662.184 de lei, cu un număr de 79 de angajați.
Firma din Vaslui este deținută Ionuț Ivan.

Ultimele date financiare arată o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro. Societatea din Buzău este controlată de Roxana Lidia Sava și Florin Adrian Sava. Firma a înregistrat o cifră de afaceri de 19,2 milioane de lei, un profit de 1,3 milioane de lei, cu datorii de 4,3 milioane de lei. În ceea ce privește Rob Construct SRL, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 6,2 milioane de lei, profit de 177.117 lei, datorii de 3,7 milioane de lei, cu un număr de 56 de angajați. Autoritatea contractantă a lansat o procedură și pentru construirea unui bazin de înot.

Trei firme vor să reabiliteze grădinița din Pașcani, de pe strada Sportului

Atât creșa, cât și grădinița funcționează în aceeași clădire de pe strada Sportului, nr. 11, din Pașcani. Terenul obiectivului are o suprafață de 5.782 de metri pătrați cu o suprafață construită desfășurată de 1.974 mp. Lucrările vor fi executate pe parcursul unui an de la semnarea contractului.

”Pentru funcționarea grădiniței și creșei în condiții optime și pentru asigurarea unei stări tehnice corespunzătoare și a unui climat optim desfășurării activității specifice, este necesar a se executa unele lucrări pentru modernizarea spațiilor, reducerea consumurilor energetice, îmbunătățirea condițiilor de confort interior, a calității desfășurate în cadrul clădirii și reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă menajeră”, se mai arată în documentația procedurii.

Primăria Pașcani a organizat o licitație și pentru furnizarea mai multor utilaje.

În comuna Dolhești va fi construită o grădiniță modernă de 300.000 de euro

Totodată, Primăria Dolhești a anunțat o licitație pentru construirea unei grădinițe cu program normal în satul Pietriș. Licitația urmează să fie organizată pe data de 14 martie 2022. Valoarea contractului este de 1.512.874 de lei, fără TVA, aproape 300.000 de euro. Conform autorității contractante, câștigătorul licitației trebuie să execute lucrările în termen de 10 luni de la semnarea contractului.

Capacitatea grădiniței va fi de 65 de persoane. Terenul studiat are o suprafață de 5.147 de metri pătrați. Conform proiectului, va fi amenajat și un loc de joacă de 145 de metri pătrați, dar și 3 locuri de parcare pentru personal și vizitatori. În cazul licitației de la Pașcani pentru reabilitarea grădiniței, cele trei firme vor fi evaluate de membrii comisiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`