Prima pagină » Local » Trei firme vor să furnizeze hrană pentru câinii din padocul de la Tomești administrat de Salubris
Trei firme vor să furnizeze hrană pentru câinii din padocul de la Tomești administrat de Salubris

Trei firme vor să furnizeze hrană pentru câinii din padocul de la Tomești administrat de Salubris

17 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, a demarat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru câinii de la padocul Tomești. La procedură au fost depuse nu mai puțin de 3 oferte

Firma de salubritate din Iași a lansat licitația pentru furnizarea mai multor cantități de hrană pentru câinii de la padocul Tomești. Recent, la sesiunea de deschidere a ofertelor, Salubris SA a primit 3 oferte din partea societăților Doriana Vet SRL (Iași), Activ Med SRL (Iași), Farmavet SA (București). Valoarea estimată a contractului este de 381.000 de lei fără TVA, aproape 80.000 de euro. Autoritatea contractantă va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic.

”Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul Municipiul Iași, achiziționează hrană pentru câini adulți și juniori pentru desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Serviciului Gestionare Animale. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în Municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabile și de protejare a mediului”, se arată în caietul de sarcini.

În 2021, Salubris a organizat o procedură similară pentru padocul din Tomești.

Trei firme vor să furnizeze hrană la Salubris după ce au fost stabilite cantitățile

Produsele vor fi livrate la sediul Salubris de pe strada Aurel Vlaicu, nr.76.

”Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Dacă este cazul, ambalajul trebuie prevăzut astfel încât să reziste, fără limitare, manipulării accidentale, expunerii la temperaturi extreme, precipitațiilor din timpul transportului și depozitării în locuri deschise. În stabilirea mărimii și greutății ambalajului, contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanța față de destinația finală a produselor furnizate și eventuala absență a facilităților de manipulare la punctele de tranzitare”, sunt cerințele autorității contractante.

Conform necesarului, urmează să fie furnizată o cantitate de 99.000 de kilograme de hrană uscată pentru câinii adulți. Totodată, urmează să fie achiziționată și cantitatea de 1.000 de kilograme pentru câinii juniori.

Firma de salubritate a cumpărat multifuncționale

Nu în ultimul rând, la finalul anului 2021, firma de salubritate a finalizat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de autovehicule multifuncționale. Comisia de evaluare a stabilit că oferta cea mai bună aparține societății Grădinariu Import Export SRL din București. Procedura a fost împărțită în două loturi cu câte două utilaje multifuncționale pe fiecare lot. Valoarea finală a contractului este de 1.799.000 de lei fără TVA, adică 360.000 de euro.

Firma este controlată de Andrei Călin Grădinariu. În 2020, vânzările companiei au fost de 258,1 milioane de lei, aproape 50 de milioane de euro. Ofertele celor trei firme care vor să furnizeze hrană pentru cânii din padocul administrat de Salubris au intrat în etapa de evaluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *