Prima pagină » Economic Local » Trei firme vor să astupe găurile lăsate în urmă de compania ApaVital! Contractul este de 320.000 de euro
Trei firme vor să astupe găurile lăsate în urmă de compania ApaVital! Contractul este de 320.000 de euro

Trei firme vor să astupe găurile lăsate în urmă de compania ApaVital! Contractul este de 320.000 de euro

11 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, ApaVital SA, compania de apă-canal, a demarat o licitație pentru executarea unor lucrări de refacere a sistemului rutier afectat de lucrările edilitare. Prevederea bugetară a procedurii este de 1.499.900 lei, fără TVA, aproape 320.000 de euro. La procedură s-au înscris trei societăți: Vam Sofi Trans SRL, Stef Invest SRL și Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Lucrările vor fi executate în Zona Metropolitană.

„Executantul este pe deplin responsabil pentru conformitatea, stabilitatea și siguranța tuturor operațiunilor executate pe șantier precum și pentru procedeele de execuție utilizate, cu respectarea prevederilor și a reglementărilor legii privind calitatea în construcții. Executantul trebuie să obțină toate autorizațiile, aprobările și formele legale necesare executării lucrărilor ce fac obiectul contractului. Executantul trebuie să respecte legislația în vigoare privind circulația pe drumurile publice. Pe toată durata contractului, executantul va deține sau va avea acces nelimitat (prin contract de închiriere sau altele similare) la o stație de mixturi asfaltice”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările vor avea o garanție de 12 luni. Suprafața totală vizată este de 8.500 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *