Prima pagină » Local » Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din Prisăcani! Proiectul are o valoare de 27 de milioane de lei
Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din Prisăcani! Proiectul are o valoare de 27 de milioane de lei

Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din Prisăcani! Proiectul are o valoare de 27 de milioane de lei

29 iun. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Local

Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din comuna ieșeană Prisăcani. Lucrările costă peste 27 de milioane de lei

Procedura de licitație privind extinderea rețelei de canalizare în comuna ieșeană Prisăcani a fost publicată pe 10 iunie 2024, iar firmele interesate au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare până la data de 26 iunie 2024.

Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din comuna Prisăcani

Proiectul privind extinderea rețelei de canalizare din comuna Prisăcani are o prevedere bugetară de 21.114.643,69 lei, fără TVA. Firma care va fi declarată câștigătoare are un termen de execuție de 16 luni de la emiterea ordinului de începere. În cadrul procedurii de licitație, trei firme au depus ofertele financiare. Este vorba despre societatea Ness Proiect Europe SRL administrată de Mihai Florin Vaida, asocierea Tehnimarket SRL, controlată de Marcu Robu – lider de asociere, alături de Rolena Serv SRL, administrată de Marian Mocanu, și asocierea Casrep SRL, controlată de afaceristul Paul Lucian Craus – lider de asociere, împreună cu Rekainstal Shop SRL, admnistrată de Ciprian Hriscu.

Proiectul este finanțat prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”.

„Sursa de finanțare se va asigura din Programul de investiții «Anghel Saligny» – contract de finanțare numărul 348/09.04.2024 – 3859/18.04.2024, încheiat între M.D.L.P.A și U.A.T. Comuna Prisăcani, județul Iași și bugetul local, precum și alte surse. Rețeaua de canalizare va fi amplasată pe terenuri din domeniul public, în lungul străzilor aflate în administrarea primăriei și în lungul drumului județean DJ 249D. Amplasarea conductelor de canalizare va fi făcută de regulă în zona de siguranță a străzilor cu respectarea distanțelor minime dintre rețeaua de canalizare și alte rețele impuse de legislația în vigoare. Investiția are în vedere realizarea sistemului de canalizare doar pentru ape uzate menajere, apele pluviale de pe teritoriul localității fiind colectate prin șanțurile și rigolele existente la rețeaua de drumuri și evacuate în rețeaua de canale și pârâie existentă. Termenul de execuție a lucrărilor este de 16 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere se va emite după constituirea garanției de bună, oferta va fi considerată neconformă”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

În Pașcani, va fi construit un nou parc de joacă pentru copii

Procedura de licitație a fost publicată pe data de 12 iunie 2024, contractul valorează 3.645.947 de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până pe 22 iulie 2024.

„Obiectul contractului de achiziție constă în executarea lucrărilor de construcții pentru realizarea obiectivului de investiție «AMENAJARE PARC DE JOACĂ PENTRU COPII». Caracteristici tehnice și parametrii specifici obiectivului de investiții Clasa de importanta – IV FUNCTIONAL PROPUS Alei pavate Foișor cu structură din lemn Împrejmuire metalică cu soclu din beton armat Parapeți beton armat Toaletă automată cu autocurățire Mobilier urban și echipamente de joacă și agrement Covor elastic antitraumă Sistem iluminat Sistem supraveghere video Sistem irigații și amenajare peisagistică Note: Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 12 zile. Autoritatea contractanta va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 7 zile de data limita de depunere a ofertelor”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Trei firme se luptă pentru contractul de extindere a rețelei de canalizare din comuna ieșeană Prisăcani. Lucrările costă peste 27 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *