Prima pagină » Local » Trei firme de construcții vor contractul de asfaltare a unei străzi din comuna Ciurea. Proiectul depășește 1.700.000 de lei
Trei firme de construcții vor contractul de asfaltare a unei străzi din comuna Ciurea. Proiectul depășește 1.700.000 de lei

Trei firme de construcții vor contractul de asfaltare a unei străzi din comuna Ciurea. Proiectul depășește 1.700.000 de lei

09 sept. 2024, 02:00, 3 ,
Alexandra MAISNER în Local

Trei firme de construcții au depus ofertele financiare pentru contractul de asfaltare a unei străzi din comuna Ciurea, județul Iași

Contractul are în vedere contractarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare, a unei străzi din comuna Ciurea. Este vorba despre strada Olarilor – tronson II, din localitate, iar contractul depășește 1.700.000 de lei.

Trei firme de construcții vor contractul de asfaltare a străzii Oilor, din comuna Ciurea

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), trei oferte financiare au fost depuse la procedura de licitație, privind contractarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare, a străzii Olarilor, din comuna Ciurea. Valoarea totală a contractului este estimată la 1.743.545 de lei, fără TVA, iar firmele interesate au avut timp, până la data de 2 septembrie 2024, să depună ofertele financiare.

Astfel, acestea au fost depuse de asocierea Pao International Group – lider de asociere, administrată de Alexandra Lucia Popa, în colaborare cu Transmis SRL și Artehnis Infrastructure Solutions. A doua ofertă financiară a fost depusă de Mecon Iași SRL – lider de asociere, administrată de Adrian Marius Bubulac, în colaborare cu Infraconcept SRL, iar a treia ofertă financiară a fost depusă de Simmar Trans SRL – lider, administrată de Vasile Pușcașu, în asociere cu firmele Damiena SRL, Geo Myke SRL și Concert Drum SRL.

„Toate documentele și ofertele depuse vor fi semnate cu semnătura electronică. Ofertanții pot depune, modifica și retrage oferta până la data limită de depunere a ofertelor, fără acordul AC. Interacțiunea cu ofertanții, respectiv procesul de evaluare a ofertelor, se va desfășura după următoarele reguli: pentru vizualizarea documentației de atribuire încărcate în SEAP, operatorii economici trebuie să aibă un program necesar vizualizării fișierelor semnate electronic (site-urile furnizorilor de semnătură electronică)”, este specificat în caietul de sarcini ale procedurii.

La licitația pentru construirea unui centru de zi, de asistență și recuperare, în Ciurea

În cazul procedurii de licitație publicate de Primăria Ciurea, care are ca obiectiv „Proiectare și execuție lucrări pentru investiție, construire centru de zi de asistență și recuperare, cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu, pentru persoanele vârstnice, în comuna Ciurea, județul Iași”, au fost depuse două oferte financiare. Prima ofertă a fost depusă de Pavi-Lux SRL – lider, administrată de Nicu Adrian Sandu, în asociere cu Constan Construct SRLl, iar cea de-a doua ofertă financiară a fost depusă de Doz Partners Becm SRL – lider, administrată de Cristian Badragan, alături de Planimetrick Hub SRL, Paltinul Interax Proiect SRL și Cornell’s Floor SRL.

„Monitorizarea și implementarea contractului se vor face conform unui grafic de execuție, pe fiecare categorie de lucrări. Lucrările executate trebuie să fie dovedite, ca atare, printr-o situație de lucrări depuse, verificate și acceptate de dirigintele de șantier și de beneficiar. Situațiile de lucrări se confirmă, în termen de 15 zile lucrătoare, calculate de la data depunerii. Emiterea facturii se poate face numai după acceptarea situațiilor de lucrări, de către dirigintele de șantier și achizitor. Emiterea ultimei facturi se va face după efectuarea recepției, la terminarea lucrărilor, și va fi achitată conform prevederilor din contract. Prestarea serviciilor va începe numai după constituirea garanției de bună execuție, termenul de predare a proiectului tehnic fiind de 30 de zile de la lansarea ordinului de începere a serviciilor. Prestarea serviciilor de asistență tehnică, din partea proiectantului, se va întinde pe toată durata execuției lucrărilor, maxim 12 luni. În conformitate cu prevederile contractului de finanțare, semnat de autoritatea contractantă, împreună cu finanțatorul, durata de prestare a serviciilor de asistență tehnică, din partea proiectantului, va putea fi prelungită prin act adițional, în funcție de prelungirea termenului de execuție a lucrărilor care fac obiectul contractului de finanțare”, se arată în caietul de sarcini ale procedurii de licitație.

Trei firme de construcții au depus ofertele financiare pentru contractul de asfaltare a străzii Olarilor, din comuna Ciurea, județul Iași. În prezent, procedura de licitație este în faza de evaluare a propunerii tehnice.

Comentarii
  • AIUREA !….
    LUPU NU E IN STARE SA ASFALTEZE 500 M DE STADA DIN HLINCEA (CONTINUAREA STAZII CORTEZ)
    E UN INCAPABIL…SI INAPOPIAT…. OAMENII ISI RUP MASINILE PE DRUM DE PAMANT !
    NU E IN STARE SA SCHIMBE UN BEC LA STALP !
    NICI NU VINE LA HLINCEA SA IL INJURA OAMENII…

  • pesedist imputit

    Asa este,se pare ca are ceva cu aceasta localitate… la 2 Km de Iasi sa circuli pe drum de pamant,inseamna ca ori esti un primar inapoiat,ori nu te intereseaza contribuabilii…platitorii de taxe si impozite !
    E un individ suspect,orcum e votat de alte etnii,nu de noi locatarii
    Sa-i fie rusine,nu face 2 bani !

  • Ce pretentii sa ai la un astfel de individ,nescolit….
    De alta data sa votati oameni cu scoala…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`