Prima pagină » Sport » Trei dintr-o lovitură! Chelsea se mișcă rapid: primele mutări după câștigarea UEFA Champions League
Trei dintr-o lovitură! Chelsea se mișcă rapid: primele mutări după câștigarea UEFA Champions League

Trei dintr-o lovitură! Chelsea se mișcă rapid: primele mutări după câștigarea UEFA Champions League

01 iun. 2021, 02:00,
în Sport

Chelsea a câștigat UEFA Champions League după ce a învins-o în finala de la Porto pe Manchester City, scor 1-0. Primele mutări ale lui Chelsea, după ce a câștigat UEFA Champions League

Roman Abramovich a fost prezent pe stadion la cel de-al doilea succes major al echipei sale pe plan european, după cel din 2012, iar acum face primele mutări.
Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Thomas Tuchel și Thiago Silva vor semna noi contracte cu Chelsea. De asemenea, și N’Golo Kante va primi o propunere pentru prelungirea înțelegerii, iar oficialii grupării londoneze nu-și fac probleme în privința mijlocașului francez, care a fost desemnat omul meciului în finala Champions League. Thomas Tuchel mai are contract cu Chelsea până în 2022, în timp ce înțelegerea lui Thiago Silva, care a semnat în vara trecută, este pe un an, cu opțiune de prelungire, pe care clubul o va activa.

Ce a spus Thomas Tuchel despre noul contract cu Chelsea

Thomas Tuchel a preluat-o pe Chelsea în ianuarie, când a semnat un contract valabil un an și jumătate.
Antrenorul german își dorește prelungirea înțelegerii până în 2023 și a vorbit despre viitorul său imediat după finala UEFA Champions League.

„Nu sunt sută la sută sigur, dar poate că am un nou contract acum. Se poate, managerul meu a spus ceva despre asta, dar nu știu. Deci, să verificăm mai întâi acest lucru. Am vorbit cu patronul chiar acum pe teren, acesta a fost cel mai bun moment pentru o primă întâlnire. Sau cel mai rău, pentru că de acum înainte nu poate decât să se înrăutățească. Vom vorbi mâine, vom vorbi mai târziu, vom vorbi mâine și așteptăm cu nerăbdare acest lucru.

Îl pot asigura că voi rămâne înfometat de trofee, că vreau titlul următor și mă simt absolut fericit, ca parte a unui club cu adevărat ambițios, o parte puternică a unui grup puternic. Asta se potrivește perfect credinței mele și pasiunii mele pentru fotbal în acest moment. Așadar, dorința mea este să obțin mai multe victorii, să cresc ca antrenor și să împing grupul la limită din prima zi a sezonului următor. Avem de lucru pentru a reduce decalajul și la asta mă refer. Și așa că va fi frumos să-l cunosc puțin mai de aproape. Suntem în contact, dar nu personal, el știe ce se întâmplă direct de la mine. Dar acum este frumos să-l cunosc”, a declarat Thomas Tuchel.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`