Prima pagină » National » Trei copii din Neamţ au trecut prin clipe cumplite. Bătuţi, lăsaţi să moară de foame şi batjocoriţi de către proprii părinţi
Trei copii din Neamţ au trecut prin clipe cumplite. Bătuţi, lăsaţi să moară de foame şi batjocoriţi de către proprii părinţi

Trei copii din Neamţ au trecut prin clipe cumplite. Bătuţi, lăsaţi să moară de foame şi batjocoriţi de către proprii părinţi

15 apr. 2021, 13:39,
Alexandru Ifrim în National

Într-o localitate din Neamţ, s-a petrecut un caz cutremurător, trei copii au fost chinuiţi de către părinţii lor. Copii au fost supuşi la tot felul de orori, au fost bătuţi, ţinuţi înfometaţi şi chiar abuzaţi sexual de către mama lor. Băiatul cel mare a reuşit să fugă de acasă şi a marturist ce s-a întâmplat în familia lui.

În localitatea Dumbrava Rosie din judeţul Neamţ, s-au petrecut fapte extrem de grave povestite chiar de un membru al familiei. Trei copii din această familie au fost supuşi unui tratament îngrozitor chiar de cei cărora le zic mama şi tata.

Copii abuzaţi sexual de către mama lor

O mamă denaturată din Neamţ şi-a abuzat copiii sexual, înfometat şi bătut. Această poveste a ieşit la iveală atunci când băiatul cel mare a fugit de acasă şi a spus prin ce trece el împreună cu fratele şi sora lui. Minorul supune că au fost supuşi unor ,,corecţii” de ambii părinţi.

Femeia în vârstă de 39 de ani, văduvă cu doi copii, un băiat care trebuie să împlinească 14 ani şi o fetiţă de 8 ani şi-a refăcut viaţa cu un bărbat de 47 de ani. Concubinul femeii are şi el un băieţel în vârstă de 3 ani.

„La data de 13 aprilie 2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie Piatra-Neamţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune şi agresiune sexuală în formă continuată şi faţă de concubinul acesteia, în vârstă de 47 de ani, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului şi agresiune sexuală în formă continuată. Acuzaţiile privesc fapte comise în perioada 2014-2020, victimele fiind fiul şi fiica inculpatei, respectiv fiul inculpaţilor, faţă de care s-au dispus măsuri de protecţie socială. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în condiţiile în care victima infracţiunii de viol, adică fiul inculpatei a fugit de la domiciliu, poliţia fiind implicată în acţiuni de căutare”, a declarat procurorul Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, potrivit mesagerulneamt.ro.

Băiatul nu a fugit pentru prima dată de acasă

Cel mai mare copil a avut mai multe astfel de plecări de acasă, deoarece era sătul de tratamentul la care era supus. De fiecare dată oamenii legii îl găseau la un prieten de-al lui care stă în apropriere. Curioşi de aflarea motivului pentru care băiatul pleacă de acasa, poliţiştii  au fost mai insistenţi cu întrebările. În cele din urmă au aflat ororile prin care trec cei trei copii.

În Iaşi 3 copii au fost unui tratament îngrozitor

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat după ce şi-a snopit în bătaie copii. Fetiţa în vârstă de un an jumătate a fost bătută cu bestialitate pentru că nu făcea la oliţă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe bărbat la 3 ani şi 8 luni de închisoare. Vasile Lupu susţine că a făcut aceste fapte pentru a-şi educa copiii.

Trei copilaşi din judeţul Iaşi au trecut prin cele mai grele clipe din viaţa lor. Bărbatul îşi bătea copiii constant iar pe cei mai mare îi trimitea la munca pentru aş cumpăra de băut. După ce oamenii legii au aflat de aceste orori, bărbatul a fost pedepsit cu închisoarea.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de către persoanele vătămate Andrei A., Vlăduț A. și Andreea N. Obligă inculpatul să le achite acestora câte 10.000 de lei fiecăruia, cu titlu de despăgubiri civile”, au precizat judecătorii.

 

Mamă bătută de cei doi copii

Pe de altă parte, reversul medaliei a apărut într-o localitate din România. Pe video apărut și dat publicării se poate vedea cum femeia este pur  și simplu lovită de cei doi copii. De altfel, cel care filmează întreaga scenă, ba chiar îi indeamnă pe micuți să fie violenți este nimeni altul decât tatăl lor.

Oricum, bărbatul o acuză de adulter pe femeie, iar cei doi copii îi reprosează acest lucru. La un moment dat, unul dintre copii o lovește pe femeie cu un băț. Aceasta începe să plângă.

Odată cu apariția imaginilor în public, oamenii legii s-au autosesizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`