Prima pagină » Economic Local » Trei blocuri cu mai multe tronsoane vor fi construite în Păcurari, în locul stațiilor de betoane
Trei blocuri cu mai multe tronsoane vor fi construite în Păcurari, în locul stațiilor de betoane

Trei blocuri cu mai multe tronsoane vor fi construite în Păcurari, în locul stațiilor de betoane

30 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Primăria Iași a publicat proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) ce aparține societății BCC Agregate Betoane SRL. Pe strada Rampei, nr. 9, pe o suprafață de 16.588 metri pătrați, zona Păcurari – Dacia, umează să fie construite trei corpuri de clădire cu mai multe tronsoane, cu destinația de locuințe colective, dar și de birouri. Regimul de înălțime propus este de 2S+P+6E+Er.

Procentul de ocupare a terenului este de 35 la sută, în timp ce spațiile verzi se vor regăsi pe o suprafață de 15 la sută din amplasamentul propus. Proiectul va fi inclus pe ordinea de zi a unei viitoare ședințe de Consiliu Local. În societatea cu obiect de activitate „fabricarea betonului” apar ca acționari societățile Conest SA, Benzenpec Import Export SRL, Clima Therm Center SRL și Calcarul SA. În 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 24,9 milioane lei, profit de 1,7 milioane lei, datorii de 19,3 milioane lei, cu un număr de 38 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`