Prima pagină » Economic Local » Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet. Proiectul valorează peste 900.000 de lei
Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet. Proiectul valorează peste 900.000 de lei

Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet. Proiectul valorează peste 900.000 de lei

10 iul. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Economic Local

Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet. Procedura de licitație a fost lansată

Primăria Iași caută firme pentru furnizarea și instalarea materialelor și echipamentelor didactice pentru dotarea a trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din municipiu. Proiectul are o valoare de peste 900.000 de lei.

Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), contractul privind furnizarea și instalarea materialelor și echipamentelor didactice pentru dotarea a trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din municipiul Iași, are o valoare de 988.654,63 lei, fără TVA. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 7 august 2024, ora 15.00.

Licitația este împărțită în trei loturi. Primul se referă la furnizarea și instalarea materialelor și echipamentelor didactice pentru dotarea Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Iași – atelier industrie alimentară. Acesta are o valoare de 329.551,54 lei, fără TVA.

Al doilea lot are ca obiectiv furnizarea și instalarea materialelor și echipamentelor didactice pentru dotarea Colegiului Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” – atelier tehnicieni gastronomie. Valoarea acestuia este de 329.355,54 lei, fără TVA.

Ultimul lot are ca obiectiv furnizarea și instalarea materialelor și echipamentelor didactice pentru dotarea Liceului Tehnologic Economic de Turism – atelier alimentație publică. Valoarea contractului este de 329.551,55 lei, fără TVA.

„Proiectul «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Iași», prin obiectivul general și obiectivele specifice, este complementar cu obiectivele PNRR, Pilonul VI, conducând la creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional ieșean prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv. La îndeplinirea obiectivelor investițiilor finanțate din PNRR, Investițiile 9, 11, 13 și 14, vor fi dotate cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale și sportive 63 școli din rețeaua publică de educație preuniversitară ieșeană și din rețeaua de învățământ profesional și tehnic (IPT), pe baza analizei de nevoi realizate la nivelul unităților educaționale de la nivelul municipiului Iași. Investițiile sunt direcționate către asigurarea condițiilor optime de derulare a procesului educațional și educativ-instructiv, prin dotarea cu mobilier adecvat vârstei elevilor, materiale didactice moderne, inclusiv echipamente digitale”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, Consiliul Județean Iași așteaptă ofertele financiare, până la data de 19 august 2024, ora 15.00, pentru achiziționarea echipamentelor IT din unitățile de învățământ. Licitația este împărțită în cinci loturi.

„Capacitatea de a asigura operarea și întreținerea investiției după finalizare intră în responsabilitatea Unității Administrativ Teritoriale Județul Iaşi — Consiliul Județean Iaşi/UAT-urilor care au delegat realizarea investițiilor/unităților de învățământ preuniversitar administrate de UAT-urile din Județul Iași/unităților conexe/școlilor speciale beneficiare ale acestei investiții”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Trei ateliere de alimentație publică, din unitățile de învățământ din Iași, vor fi dotate complet. Procedura de licitație a fost lansată, iar contractul are o valoare de peste 900.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`