Prima pagină » Cancan » Trecutul Rominei Gingașu este plin de durere. “Doamna Ferrari” a rămas orfană de tată la 11 ani

Trecutul Rominei Gingașu este plin de durere. “Doamna Ferrari” a rămas orfană de tată la 11 ani

18 mart. 2024, 09:53,
în Cancan

Trecutul Rominei Gingașu, actuala “doamnă Ferrari”, ascunde multă durere. Născută în Mânăstirea, Călărași, Romina Gingașu a cunoscut o copilărie dificilă, marcată de pierderea tatălui la vârsta de 11 ani.

Cu toate acestea, la puțin peste 30 de ani, a reușit să construiască un imperiu personal.

De aproape trei ani este căsătorită cu Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, fondatorul celebrului brand auto.

Trecutul Rominei Gingașu este plin de durere

Într-un videoclip realizat pentru emisiunea „La Măruță”, Romina Ferrari a împărtășit povestea sa de viață. Un început dificil, plin de provocări, s-a dovedit a fi motivul perfect de care avea nevoie pentru a-și contura propriul viitor.

„Tatăl meu a murit când eu aveam 11 ani și el, 35, în urma unui atac cerebral. De acolo mi-am indus singură că trebuie să realizez ceva în viață. Deja mă consideram o persoană diferită, aveam un singur părinte, iar asta nu era un avantaj. După ce a murit tata, mama m-a trimis la liceu în București. Am terminat Colegiul Național Gheorghe Șincai.

Mi-am dorit foarte mult să fac Facultatea de Medicină și să fiu medic legist. În ultimul an de liceu am realizat că situația materială nu-mi permite să fac Medicina, să merg mai departe cu visul ăsta. Într-o zi a venit un ofițer de la Academia Tehnică Militară și ne-a prezentat această instituție. După această întâlnire am fost singura care am aplicat. Așa am intrat la Academia Tehnică Militară pe un post de civil. De acolo totul s-a schimbat și viața mi s-a schimbat”, a povestit Romina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Romina Gingașu – drumul spre succes

„Situația financiară acasă nu era extrem de bună. În anul doi de facultate am primit un job. O persoană din aviație m-a recomandat unei companii din America. M-au informat că aterizează în România, cu avionul privat, un client foarte important și a trebuit să mă ocup de serviciul VIP pentru acest avion. Puțini au știut că mă ocup cu asta pentru că nimeni nu înțelegea ce fac.

Am mers mai departe până în ultimul an de Academie, am repetat anul III, dar nu a fost o problemă. Apoi am început să aplic pe LinkedIn. Surprinzător, am fost contactată de toți angajatorii. Am văzut un job pe vânzări în Monte Carlo și simțeam o sclipire, chiar dacă eu, până atunci, nu făcusem vânzări. M-au contactat în august, cu o zi înainte de ziua mea.

M-am dus personal, m-a ajutat un prieten care mi-a cumpărat biletul de avion și cazarea la hotel. A doua zi, de ziua mea, am fost anunțată că am luat interviul și la 1 septembrie urma să încep”, a spus soția lui Piero Ferrari despre pașii care i-au schimbat traiectoria.

Romina a anunțat-o pe mama sa că va pleca din țară, dar mama nu a crezut că fiica ei, recent absolventă, va reuși și i-a prezis că se va întoarce acasă în două săptămâni.

„Sunt plecată de șapte ani și lucrurile au evoluat. În a treia zi de muncă am fost trimisă pe Aeroportul din Linate, unde ateriza Nikki Lauda cu avionul lui privat”.

Înainte de Valentine’s Day, tânăra a fost cea care a primit un telefon de la Piero. Acesta i-a spus că îi pare rău că a refuzat-o de atâtea ori, dar că își dorea să o invite la cină. Romina a acceptat și de acolo a început povestea lor. „El era separat de un an, nu l-am divorțat eu, nu a divorțat din cauza mea. El era singur, eu eram extrem de singură la Monte Carlo, nu aveam prieteni, nu aveam iubit, nu aveam nimic”.

Trecutul Rominei Gingașu a fost unul greu, însă acum, după toată munca depusă, a ajuns să aibă o condiție de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *