Prima pagină » Titlurile zilei » Trecută de mult timp de prima tinerețe, o femeie din Iași a ajuns virală pe TikTok după ce a dansat într-un club – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Trecută de mult timp de prima tinerețe, o femeie din Iași a ajuns virală pe TikTok după ce a dansat într-un club – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

29 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

O femeie din Iași, care a trecut de mult timp de prima tinerețe, a ajuns virală pe TikTok, pentru că a dansat într-un mod inedit într-un club. Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare, iar în mai puțin de 24 de ore au strâns peste 500 de mii de vizualizări

O femeie, care are în jurul vârstei de 60 de ani, a făcut spectacol într-un club din Iași, dansând efervescent și distrându-se la cote maxime. Ceilalți petrecăreți au luat-o drept un exemplu pozitiv și au filmat-o, postând toate imaginile pe rețelele de socializare, făcând deliciul internauților. S-au strâns câteva zeci de mii de aprecieri.

O femeie din Iași a ajuns virală pe TikTok după ce a dansat efervescent într-un club

O altfel de seară în clubul Manhattan din Iași! Femeia trecută de prima tinerețe a predat o lecție tinerilor care nu știu să se distreze și, îmbrăcată cu o fustă lungă, de culoare neagră și cu o bluză roșie, a făcut show, dansând așa cum știa ea mai bine. Majoritatea petrecăreților din club și-au scos telefoanele și au început să filmeze. Spectacolul pe care l-a dat în miez de noapte a stârnit reacții pozitive.

„Sper sa fiu și eu așa când o să îmbătrânesc. Doamna chiar știe să se distreze și la anii eu nu mai ține cont de ce zic altii. Bravo ei, chiar mă bucur că mai există genul acesta de oameni”, se arată într-un comentariu.

Au fost postate peste 20 de videoclipuri de către diferite persoane, însă toate au strâns câteva zeci de mii de vizualizări, în jur de 50-60 de mii de aprecieri, iar aproximativ 7.000 de oameni au ales să salveze videoclipul.

„O doamnă îmbrăcată elegant, care dansează ca și cum ar fi tânără, dar în același timp decent. Mulți tineri nu știu să trăiască clipa, așa cum o face ea. O sa merg mai des în club”, a mai transmis un internaut.

Ieșenii se lansează cât mai mult pe TikTok

Ionel Stănescu are 37 de ani și provine dintr-o familie numeroasă, din mediul rural. Însă acesta a decis să se debaraseze de familie din diferite cauze și a vrut să își găsească propriul drum în viață. A ajuns să imite sunetele a zeci de animale în fața multor oameni importanți din lume. Astfel, a făcut circ în tramvaiul numărul 9 din Iași. Imaginile video au făcut deliciul internauților, strângându-se mii de vizualizări și zeci de aprecieri și comentarii pe platformele de socializare.

L-a cunoscut chiar și pe Tzancă Uraganu, manelistul care este pe val de ceva vreme. Ba mai mult, acesta își petrecea timpul în diferite zone ale orașului și când îl vedea pe Adrian Corduneanu începea să imite sunete și striga în gura mare că el este „vaca” lui. Astfel, zilele trecute, Ionel s-a urcat în tramvai, s-a prins de mânerele pentru susținere și a început să facă „tracțiuni”. Toți călătorii au început să filmeze momentul și videoclipul l-au postat pe TikTok, ajungând viral. Comentariile n-au ezitat să apară.

Iată că o femeie a ajuns virală pe TikTok după ce a făcut spectacol într-un club din Iași și a dansat efervescent pe toate melodiile.

Comentarii
  • Grotesc, de prost gust. Nici vârsta, nici ținuta, nici atitudinea sa între puștani nu dau bine în peisaj. A greșit filmul doamna, probabil paharele sunt de vină.

  • Grotesc !!

  • Bravo! Bravo! Bravo!
    De trei ori Bravo ei!

  • Curva de baba bahlita a fost furata de val si s-a dat in spectacol cum a invatat ea in anii tineretii si nu cred ca e pentru prima data si probabil nici pentru ultima data. Gretoasa rau de tot…bleah..
    ,, Din curva si din tigan nu faci om niciodata „.

  • Ei hai nu fiti rai cu ea !, poate a luato ecstasy pe val si se ascunde printre nepoti de baba Moartea care o cauta pe la domiciliu !, stati sa vedeti ce ritmuri baga la sarbatoarea nationala la rind la fasole cu ciolan

  • Mai prost ca romanul nu-i nimeni!
    nu am vazut clipul nu am tiktok dar rai mi suntem imediat catalogam!asa-i prin alte tari?alte natii asa se balacaresc?ce daca a dansat?nu are voie sa se simta tanara?
    am spus si ma repet suntem un neam de tot rasul!
    mai curve sunt cele care posteaza in sfinte!vai de mama nostra!

  • Te referi si la sfinta din mitropolie ?

  • Peste tot se balacaresc oamenii. Nu doar in Romania. Ce va mai place sa va 💩 pe voi in privinta asta.

    Acum, in privinta “duamnei” din imagini, ce sa mai zic. S-a facut de ras. Simplu. Fiecare varsta are propriile perioade. La o anumita varsta nu prea iti mai permiti sa te faci de ras. Toti o filmeaza si rad de ea. 🫤
    Se scalambaie femeia in ultimul hal.
    Ea isi permite, fiindca nu prea are multa minte.

  • Asa de prosti sunteți ca ma mir ca va suporta pământul.
    Sa vedeți voi octogenarii din Spania, Italia cum dansează și se distrează.. da babuini romani de unde sa știe.

  • Inteligentule 🥴 🤡

    Cu siguranta cei de 80-90 de ani de prin Italia si Spania merg in cluburi si incep sa faca precum niste maimute. Au si varsta POTRIVITA sa se miste in toate felurile posibile. 🤣🤣🤣

  • o baba grasa dornica de p*** de bazat cu bani

  • Ești un mare b00u. Mergi în cluburi și ai sa vezi. Doamna era în pub,legend nu e club. Îs puburile de afara găsești oameni 60+ care știu sa se distreze.
    Da’ știe țăranul ce i sofranul

  • Cea mai scârboasă si borfașa țigancă din Gorban. Cerșit ajutoare și va rupeți în club pe manele halal. Sa vadă toată comuna cine sunteți

  • Sa mi bag pwla în mama voastră de cacati cu ochi
    Mamele voastre se fut pe capace de bere și voi mâncați cacat pe aici

  • Ahh..aia e maica-ta sau bunic-ta, de asta esti asa turbat 🤣🤣🤣

    Pai la ce vocabular ai, e clar treaba 🥲 Din pacate, sunt multi ca tine 🥹😬

  • Ionel saracul sa saturat so tot fuota pe maicasa

  • Saracul Ionel , nu a aflat cinei taicasu adevarat !, nici nu are cum ca maicasa lua temperatura la toti navetistii din gara si la cit sloboz in gura a primit nici nu mai stie ce gust are mincarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *