Prima pagină » Actualitate » Trecătorii s-au oprit să facă selfie-uri și să admire statuia giganticului Trump cel gol. Unde poate fi găsită

Trecătorii s-au oprit să facă selfie-uri și să admire statuia giganticului Trump cel gol. Unde poate fi găsită

01 oct. 2024, 14:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Mii de oameni s-au oprit să facă selfie-uri și să admire statuia giganticului Trump cel gol, deși la doar 48 de ore după ce statuia nudă de 13 metri înălțime a fost suspendată de o macara de construcții, aceasta a dispărut.

Cu toate acestea, pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, 29 septembrie, aproape de autostrada Interstate 15, la câteva sute de metri de agitatul Love’s Travel Stop, în nordul Las Vegas-ului, oamenii s-au oprit pentru a privi statuia. Cu toate că atrăgea atenția, numărul spectatorilor care au venit să vadă efigia nu putea fi comparat cu mulțimile pe care Trump le atrage la evenimentele sale politice.

Deși a fost amplasată lângă o autostradă importantă care leagă Las Vegas de Salt Lake City, statuia nu era ușor de observat de pe drum, ceea ce poate fi un lucru bun, având în vedere că figura „anatomic corectă” ar fi putut cauza accidente. Sculptura expunea o reprezentare artistică a părților intime ale fostului președinte.

Mii de oameni s-au oprit să facă selfie-uri și să admire statuia giganticului Trump cel gol

Această imagine a lui Trump face parte dintr-un val de efigii similare care au apărut în mai multe orașe din SUA, de la New York la Los Angeles, Cleveland și Seattle. Totuși, versiunea din Nevada avea o față mult mai realistă decât celelalte versiuni. Se pare că statuia a fost denumită „Crooked and Obscene”, conform TMZ, ca o referire la subiectul său.

Până acum, nu se știe cine este responsabil pentru amplasarea statuii, iar înregistrările publice arată că terenul pe care a fost plasată este deținut de un trust din Las Vegas. Reprezentanții Partidului Democrat din Nevada nu au comentat, iar GOP din Nevada a descris statuia drept o „marionetă ofensivă, creată pentru a șoca, nu pentru un dialog semnificativ”.

Trecătorii s-au oprit să facă selfie-uri și să admire statuia, iar unii au considerat-o un gest amuzant. Nathan Oubre, în vârstă de 32 de ani, a spus că statuia este „un gest comic legat de alegerile viitoare”, în timp ce alți spectatori, precum Alex Lannin și Honey Hunter, au apreciat creativitatea, chiar dacă nu sunt susținători ai lui Trump.

Clem Zeroli, un agent imobiliar, a afirmat că, deși opera de artă nu este respectuoasă, o consideră amuzantă. Iubita sa, Tommi Alexander, a menționat că deși a venit să vadă statuia, sprijinul ei pentru Trump rămâne neschimbat, deoarece consideră că afacerea familiei sale a mers mai bine sub administrația Trump.

Reamintim cum Melania Trump a acordat primul interviu din ultimii ani și a spus cine se află în spatele celor două atentate la viața soțului ei.

În timp ce unii au fost atrași de ineditul statuii, alții, precum studentul Anthony Sears, au fost curioși să vadă o piesă de artă neobișnuită, chiar dacă nu urmează politica îndeaproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
01 octombrie 2024
01 octombrie 2024