Prima pagină » Economic Local » Trecători amenințați pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt! Poliția a aplicat amenzi
Trecători amenințați pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt! Poliția a aplicat amenzi

Trecători amenințați pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt! Poliția a aplicat amenzi

24 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În perioada 20-22 decembrie, agenții Poliției Locale au aplicat mai multe sancțiuni, 28 dintre acestea vizând încălcarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. Alte sancțiuni au fost aplicate șoferilor care au staționat în zone interzise.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal, ocazie cu care au legitimat un număr de 44 de persoane și au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 4.940 lei, după cum urmează: 10 sancțiuni contravenționale și 24 puncte penalizare, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 22 sancțiuni contravenționale, conform Hotărârilor de Consiliu Local Iași, o sancțiune contravențională, conform altor acte normative”, se arată în raportul Poliției Locale.

Scandalagii din centru

În perioada amintită, polițiștii localii au identificat un bărbat care adresa amenințări trecătorilor de pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt. Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei. Un alt bărbat a fost amendat cu 500 de lei, pentru că a deranjat liniștea locatarilor din zoan Bularga. Acesta asculta muzică la nivel maxim. Agenții au aplicat o amendă de 1.000 de lei unui bărbat care a ocupat fără drept un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *