Prima pagină » Fotbal intern » Trebuie sa vezi asta! Un pictorial de senzatie! Anamaria Prodan, dezbracata in bratele lui Reghe! FOTO

Trebuie sa vezi asta! Un pictorial de senzatie! Anamaria Prodan, dezbracata in bratele lui Reghe! FOTO

19 sept. 2013, 10:35,
în Fotbal intern
a:3:{s:7:"site_id";i:8;s:6:"old_id";i:47493;s:8:"site_url";s:12:"sport.bzi.ro";}

In noul numar TABU, Ana Maria Prodan pozeaza in ipostaze indraznete alaturi de sotul ei, antrenporul Stelei, Laurentiu Reghecampf. Pictorialul are la baza o idee a lui Dan-Silviu Boerescu si este realizat de fotograful Corina Olaru.
Dan-Silviu Boerescu a mai realizat un pictorial cu Ana Maria Prodan si in Playboy, in 2006, iar revista cu acele imagini a stat la baza reluarii relatiei ei cu Reghe, dupa cum declara ea insasi in interviu.Ana apare goala, cu sanii acoperiti cu doua mingi, in timp ce Reghe o tine in brate. In plus, ea a pozat in ipostaze provocatoare, alaturi de o minge de fotbal sau cu manusi de portar.
Prodanca a dezvaluit cum a ajuns sa se cupleze cu Laurentiu Reghecampf. Ei au fost impreuna si la inceputul anilor 90, insa erau mult prea tineri si relatia lor nu a durat. Peste ani, dupa ce Ana a pozat goala intr-o revista pentru barbati, Laurentiu s-a indragostit vazand-o in paginile acelei publicatii.
In interviu, Ana Maria face o serie de afirmatii interesante despre diferite personaje din lumea fotbalului, intre care fratii Giovanni si Victor Becali,  dar nu numai. Aluziile sunt memorabile:
„-Uite, eu, în vara asta, am reusit sa transfer un baiat de la Pandurii Targu Jiu în Ucraina, la Dnepr. E vorba de Alexandru Vlad, care s-a transferat pe aproape aceeasi suma ca golgeterul Romaniei, Raul Rusescu, în Spania. In general, eu ma orientez catre asemenea jucatori tineri, dar îi tratez cu respectul cuvenit unor vedete.  Eu nu le zic niciodata:,, Da-te dracu,  semneaza aici, cum îti zic eu, ca altfel te bag în portbagaj!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *