Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Tratamentul natural pentru chisturi şi fibroame
Tratamentul natural pentru chisturi şi fibroame

Tratamentul natural pentru chisturi şi fibroame

09 ian. 2020, 17:47,
BZI.ro, în WoW!

Există un remediu eficient împotriva diferitelor afecţiuni, mai ales în ceea ce priveşte chisturile şi fibroamele. Ai nevoie de doar 2 ingrediente pentru a prepara remediul.

Primul ingredient este urechelniţa, o plantă cultivata iniţial de greci şi romani. În latină, numele acestei plante înseamnă „care trăieşte mereu”, iar această denumire este pe deplin meritată. Planta conţine nutrienţii medicinali necesari pentru tratarea chisturilor şi fibroamelor.

Ingrediente:

  • 1/2 kg de miere
  • 300 g de frunze de urechelniţa

Mod de preparare:

Se toată frunzele şi se adauga miere. Se lasa 2-3 zile la macerat, până când se imina perfect ingredientele.

Mod de utilizare:

Se consuma câte o linguriţă dimineaţa, înainte de a servi micul dejun, iar următoarele 2 ore nu se consuma nimic. Remediul stimulează metabolismul şi detoxifiaza organismul, fiind eficient mai ales vara, când corpul asimilează multe substanţe dăunătoare. Medicii ruşi recomanda acest remediu care este bun şi în caz de boli cardiovasculare. Combinaţia este eficientă în tratarea chisturilor ovariene şi a fibroamelor uterine, deci nu ezita să o încerci dacă te confrunţi cu aceste probleme.

Cum să tratăm natural chisturile ovariene?

Organismul este cel mai bun prieten al nostru şi ar trebui să fim atente la semnalele pe care le primim. Una dintre cele mai frecvente disfuncţii întâlnite la femei este chistul ovarian. Chistul poate apărea pe ovare datorită dereglărilor hormonale. Acesta variază în mărime de la foarte mic la mare. Dacă chistul nu este descoperit la timp acesta se poate mări pe zi ce trece. Tratamentul hormonal este important împotriva acestei disfuncţii.

Mielărea (piperul călugărilor)

Această plantă ajuta la vindecarea problemelor ginecologice. Pentru chisturile ovariene consumul acestei plante nu va face altceva decât să le diminueze considerabil. Te va ajuta şi cu durerile menstruale şi de spate şi îţi va regla fluxul menstrual. Această plantă conţine terpene cu rol în diminuarea producerii de estrogen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *