Prima pagină » Sanatate » Tratament naturist pentru curățarea vaselor de sânge. Varza fermentată, secretul sănătății inimii

Tratament naturist pentru curățarea vaselor de sânge. Varza fermentată, secretul sănătății inimii

15 aug. 2024, 09:28,
în Sanatate

Tratamentele naturiste pentru curățarea vaselor de sânge au devenit din ce în ce mai căutate pentru prevenirea bolilor cardiovasculare. Acestea pot fi prevenite prin consumul anumitor alimente minune.

Având în vedere că bolile de inimă și accidentul vascular reprezintă primele două cele mai întâlnite cauze de deces la nivel mondial, multă lume apelează la diverse metode naturiste de prevenție. Iată tratamentul naturist pentru curățarea vaselor de sânge.

Tratament naturist pentru curățarea vaselor de sânge

Alimentele naturale din jurul nostru sunt deosebit de importante pentru sănătatea organismului. În fiecare să găsesc nutrienții necesari pentru anumite părți ale corpului nostru. În ceea ce privesc bolile cardiovasculare, usturoiul este bine cunoscut ca făcând minuni. Conform studiilor, acesta poate reduce riscul de infarct și accident vascular cu până la 50%. Pe lângă asta, poate ameliora până la 220 de simptome sau probleme de sănătate.

Rodia, cu gustul său dulce și delicios, este foarte util pentru curățarea plăcii de pe artere. Bogată în polifenoli, printre care tanini li antocianine, sucul de rodie a dovedit că poate reduce placa arterială cu până la 30%. De altfel, scade tensiunea arterială și mărește capacitatea antioxidantă cu 130%.

Semințele de susan sunt foarte benefice inimii datorită conținutului de vitamine si minerale, printre care cupru și mangan, precum și o doză sănătoasă de fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamina B1, zinc, molibden, seleniu și chiar fibre. Studiile arată că un consum de ulei de susan zilnic, timp de 45 de zile, poate reduce în mod natural tensiunea arterială.

E indicat să consumați și produse care conțin complexul de vitamine B, în mod special acidul folic, vitamina B12 și B6. De asemenea, vitamina B poate mări nivelul colesterolului HDL, reduce grosimea pereților arteriali, îmbunătățește funcția endotelială și reduce grosimea pereților arteriali.

Varza, remediul a peste 200 de boli

Toată lumea știe că alimentele fermentate sunt bune pentru sănătate, conținând probiotice care mențin sănătatea intestinală. Mai puțini știu însă că varza fermentată kimichi asigură sănătatea cardiacă și arterioscleroza. În același timp, încetinește acumularea de placă și reduce colesterolul. Kimchi conține multe probiotice care distrug toxinele și substanțele nocive din intestine. Studiile au arătat că aceste bacterii pot preveni și trata simptomele a peste 200 de boli.

În ceea ce privesc condimentele, turmericul este în capul listei. Pentru sănătatea inimii, există peste 45 de studii care arată în mod evident că acest condiment puternic are proprietăți cardio-protectoare. De asemenea, acesta poate preveni deteriorarea arterelor asociate în mod normal cu blocaje.

Nu în ultimul rând, L-Arginina poate preveni îngroșarea arterelor cu 24%. Este cunoscut și pentru abilitatea de a combate inflamația, un factor important în boala cardiacă, de a reduce riscul de arterioscleroza și atac de cord, de a repara vasele de sânge, de a combate insuficiența congestivă cardiacă și boala coronariana cardiacă și de a reduce tensiunea arterială.

Pe lângă alimentație, stilul de viață activ este o componentă cheie a sănătății vaselor de sânge. De asta se recomandă 50 de minute de activitate moderată sau 75 de minute de activitate intensă, pe săptămână pentru un sistem cardiovascular sănătos.

Înainte de a adopta tratamentul naturist pentru curățarea vaselor de sânge, e bine să vă consultați cu un medic care vă va da indicațiile necesare, în funcție de nevoile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *