Prima pagină » Sanatate » Tratament cu implant dentar în 2023 cu mai puțin de 2000 lei?
Tratament cu implant dentar în 2023 cu mai puțin de 2000 lei?

Tratament cu implant dentar în 2023 cu mai puțin de 2000 lei?

15 aug. 2023, 09:49,
BZI.ro, în Sanatate

“Cât costă un implant dentar?” Această întrebare stă pe buzele multor oameni care visează să își recupereze zâmbetul de altădată. Pierderea dinților poate avea un impact semnificativ asupra vieții, funcționalității și esteticii zâmbetului nostru, precum și asupra stimei de sine. Tratamentul cu implant dentar este însă o soluție durabilă, care arată și se comportă la fel ca dintele natural, ceea ce îl face o opțiune preferată de mulți pacienți.

Discutând cu reprezentanții Dentesse, cea mai extinsă rețea de clinici de stomatologie din zona de Nord-Est a țării, specializată în tratamente de reabilitare complexe, am aflat care sunt costurile acestui tip de tratament în anul 2023, dar și particularitățile care diferențiază multitudinea de implanturi dentare existente pe piață.

“ În cadrul clinicilor Dentesse, pacienți pot alege din 11 game diferite de implanturi și multiple sisteme de reabilitare totală tip Fast&Fixed, All-on-6, All-on-4 etc. Avem o rată de succes de 99,97%, fapt datorat în primul rând expertizei echipei medicale, cât și alegerii foarte atente a tipurilor de implant utilizate. Utilizăm doar implanturi dentare atent selecționate de la producători elvețieni și germani, cu experiență de zeci de ani.”

Prețurile diferă în funcție de marca de implant, de material dar și de tehnologia folosită. Există inclusiv implanturi integral ceramice, concepute pentru o estetică superioară,  dar și implanturi care oferă o vindecare mai rapidă. Există și soluții de tratament cu implanturi cu protezare imediată, înlocuind dintele lipsă într-o singură etapă. În toate cazurile, medicul chirurg implantolog este cel care recomandă soluția optimă pentru cazul dumneavoastră. Pacientul poate alege varianta de tratament care se potrivește din punct de vedere financiar.

“În clinicile noastre oferim multiple opțiuni de implant dentar pentru pentru ca pacientul nostru să poată alege varianta optimă pentru el. Tariful pentru un tratamentul cu implant dentar începe de la 1995 de lei și poate ajunge până la 6000 de lei, în funcție de tipul de implant dentar utilizat.”

Prețurile din piață pot varia în funcție de experiența medicilor,de tipurile de implant dentar dar și de soluțiile protetice folosite pentru coroana dentară finală.

Clinicile Dentesse oferă și posibilitatea de tratamente dentare în rate. “Pacienții noștri pot aplica pentru finanțarea în rate, direct în clinică. Este important ca pacienții să poată accesa îngrijirea de care au nevoie, atunci când au nevoie. Prevenția îi scutește adesea de probleme mult mai grave și mai costisitoare.”

Atunci când vine vorba de tratamentul cu implant dentar, ieșenii au din ce în ce mai multe opțiuni. Cu toate acestea, atunci când optați pentru acest tip de tratament, este important să alegeți o clinică dentară specializată în tratamente cu implant dentar și nu ezitați să apelați la soluții de finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *