Prima pagină » National » Transport special făcut de un român. Polițiștii germani i-au confiscat elicopterul ce se afla pe platformă
Transport special făcut de un român. Polițiștii germani i-au confiscat elicopterul ce se afla pe platformă

Transport special făcut de un român. Polițiștii germani i-au confiscat elicopterul ce se afla pe platformă

15 nov. 2021, 17:20,
Roxana Butuc în National

Un șofer român aflat pe autostrada din Germania, a intrat în vizorul polițiștilor din cauza încărcăturii pe care acesta o transporta, mai exact un elicopter de mici dimensiuni. În urma verificării, polițiștii au constatat că șoferul nu avea toate actele în regulă, fiindu-i confiscat elicopterul.

La fața locului au fost chemat două mașini de remorcare, întrucât șoferului i-a fost confiscat atât elicopterul cât și remorca.

Un român a fost prins transportând un elicopter pe o platformă, fără autorizație

Joi, 11 noiembrie 2021, o echipă de polițiști care patrulau pe B83 între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, au dat de un sprinter aflat pe marginea drumului, acuzând defecțiuni mecanice. Aceștia s-au oprit și au luat la întrebări șoferul, un român, în special din cauza încărcăturii pe care o avea, adică un elicopter de mici dimensiuni.

Românul a explicat că i s-a stricat mașina și a părăsit autostrada federală. În momentul în care i s-au cerut actele necesare, autoritățile germane au constatat că românul nu avea plăcuțe de înmatriculare eliberate pentru remorca mașinii. Mai mult decât atât, continuând cercetările, aceștia au descoperit că mașina nu avea nici asigurare. Cât despre încărcătură, lipsea și aprobarea oficială.

Având în vedere că mașina era condusă de doi șoferi, poliția a decis să deschidă dosar penal pe numele ambilor, din cauza faptului că remorca nu avea acte, fapt ce nu s-a putut decide nici dacă încărcătura era legală sau supraîncărcată. L a fața locului au fost chemate două mașini de remorcare, întrucât șoferul a rămas atât fără remorcă cât și fără elicopter.

Mesajul unui român din Anglia către conaționalii săi. Mașinile înmatriculate în România vor fi confiscate

În urmă cu mai mult timp, în urma unei decizii oficiale luate de către autoritățile engleze, care au decis ca toți rezidenții care au mașini înmatriculate în altă țară, vor rămâne fără acestea, fiind confiscate. La această decizie, un român s-a hotărât să posteze un mesaj pe pagina sa de Facebook în care spune că susține acest demers și chiar se angajează să reclame la poliție pe toți românii pe care îi vede că au înmatriculată mașina în țară și nu număr de Anglia, întrucât el este corect și plătește asigurare iar ei nu.

”Politia din uk a declarat ca oricine are cunostinte cum ca un rezident in uk circula cu o masina inscrisa in alta tara sa sune la politie si sa anunte ca sa se ia masuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiste masina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare data cand vad pe aici un roman cu cazanul lui inscrispe Romania ☀️☀️☀️ Pai eu sunt mai fraier sa platesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din Romania unde cu 100 de euro platesti asigurare si alte cele”, este mesajul postat de român.

Un șofer român de TIR din Italia s-a ales cu dosar penal după ce a făcut baie în mare

Unui șofer de TIR din Italia i-a fost făcut dosar penal după ce a fost reclamat la poliție pentru gesturi obscene, după ce o femeie l-a văzut dezbrăcat în mare. Bărbatul se afla în provincia Pesaro din Urbio când a decis să facă baie în Marea Mediterană. Imediat după ce acesta și-a terminat baia, s-s dus îndreptat către mașină, unde avea hainele uscate, moment în care a fost zărit de o femeie, care a alertat poliția.

În fața instanței, aceasta a recunoscut că nu-l cunoaște pe bărbat și că este conștientă că acesta nici măcar nu a zărit-o când se schimba de haine. La acestea avocatul bărbatului a declarat în fața instanței că acesta este nevinovat și că suferă de o dramă din momentul în care a fost deschisă procedura penală.

„Clientul meu a fost văzut dezbrăcat, cu pantalonii daţi jos, dar tocmai se întorsese de la mare şi se schimbă de hainele ude. În prezent, actul obscen în public nu mai constituie o infracţiune penală, cu excepţia când acesta este făcut în prezenţa minorilor. Dar femeia era singură şi nu erau alţi martori. Nu era nici măcar în apropierea unui loc frecventat de minori, cum ar fi o şcoală. De aceea, am cerut să fie achitat”, a afirmat avocatul românului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`