Prima pagină » Cancan ultimă oră » Transformările prin care au trecut fostele soții ale lui Cristi Borcea. Alina Vidican a investit circa 40 mii de euro pentru diverse intervenții

Transformările prin care au trecut fostele soții ale lui Cristi Borcea. Alina Vidican a investit circa 40 mii de euro pentru diverse intervenții

18 iul. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Cristi Borcea a avut o viață amoroasă tumultoasă. Fostul patron al clubului Dinamo este căsătorit cu Valentina Pelinel din 2018, dar a mai trecut prin două căsnicii: cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican. Fostele soții ale lui Borcea, Mihaela și Alina, au trecut prin schimbări fizice notabile de-a lungul anilor.

Prima dragoste a lui Borcea și femeia alături de care a stat 23 de ani, Mihaela, a fost fotomodel în tinerețe și a încercat mereu să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. Cu toate acestea, în ultimii ani s-a confruntat cu oscilații de greutate, iar acum arată complet diferit față de perioada în care era soția lui Cristi Borcea.

Alina a investit circa 40 mii de euro pentru diverse intervenții

Mihaela și Cristi au rămas în relații bune după divorț. Cei doi au împreună trei copii – un băiat, Patrik și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. A doua soție a afaceristului, Alina Vidican, a apelat la operațiile estetice pentru s-și schimba aspectul fizic, iar rezultatele sunt remarcabile.

Alina a investit circa 40 mii de euro pentru diverse intervenții ce au inclus modificarea mărimii bustului, o operație la nas, injectarea pomeților și mărirea buzelor. Alina s-a căsătorit în vara anului 2021 cu pilotul de curse Claude Senhoreti. Cu Alina Vidican, Cristi Borcea are doi copii – George Alexandru și Gloria.

Copiii lui Borcea au o relație bună și comunică des între ei

Cristi Borcea mai are un copil din fost relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, o fată, pe nume Andreina Carolyn Christine. Cu actuala soție, Valentina Pelinel, afaceristul are un băiat, Milan, și două fete gemene – Indira Maria și Rania Maria. Valentina Pelinel spunea, în urmă cu câteva luni, că toți copiii lui Borcea au o relație bună și comunică des între ei.

„Sunt atât de apropiați, se sună în fiecare zi. Grație tehnologiei se și văd. Joacă jocuri online împreună. Eu când am mers cu Milan în America au venit și frații și au stat cu noi. Au fost de nedezlipit. Milan plânge când ne vizitează, ei stau câte două luni vara, și apoi pleacă. Se iubesc și sunt uniți, e super. Când îi văd că se înțeleg și se iubesc crește inima în mine. Asta e viața, într-o zi noi nu o să mai fim aici, dar ei o să fie. Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată. E foarte fericit (n.red.: Cristi Borcea). Facem glume pe seama lui, eu și Melissa, că-l lăsăm singur cu copiii mici”, a povestit fostul model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *