Prima pagină » Cancan » Transformarea incredibilă a Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să topească peste 12 kilograme

Transformarea incredibilă a Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să topească peste 12 kilograme

01 sept. 2020, 16:52,
BZI.ro, în Cancan

Transformarea incredibilă a Oanei Roman. Fiica fostului premier al României este departe de acea persoană pe seama căreia se făceau glume. Într-o vreme cireculau zeci de bancuri pe seama greutății corporale a Oanei Roman. Acum, toate acestea rămân doar o amintire îndepărtată.

Oana Roman a fost întotdeauna o vedetă apreciată din showbiz. Chiar dacă gurile rele au criticat-o din cauza kilogramelor în plus pe care le-a avut mulți ani, ea nu s-a lăsat afectată de bârfe. Ba mai mult, acum a reușit să le dea peste nas răutăcioșilor.

Transformarea incredibilă a Oanei Roman

Oana Roman s-a apucat de o cură de slăbire în anul 2019 și a avut mare grijă la alimentele pe care le consumă. De asemenea, ea a visat aproape 20 de ani să scape de gușă și să își tonifice brațele. Așa că prezentatoarea TV a făcut un tratament de remodelare facială și corporală.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: «Cum ai slăbit?» Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea. Și aceasta deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură. Adică, în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Le-a dat peste nas celor care au criticat-o

Oana Roman a publicat recent un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a arătat celor care au criticat-o de-a lungul timpului că nu s-a dat bătută niciodată. Vedeta „a ieșit la atac” mai puternică ca niciodată, dar și mai încrezătoare în forțele proprii.

„Mi-a spus azi cineva o vorbă genială: «Un om de succes este acela ce poate construi ceva solid și durabil din cărămizile aruncate în el». Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori. Măcar o fundație solidă am reușit. Poate și câteva etaje. Mai am de terminat etajele superioare. Muncă în desfășurare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Lăsând la o parte toate acestea, transformarea incredibilă a Oanei Roman e dovada că se poate. Așadar, cine vrea să slăbească trebuie doar să-i urmeze exemplul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *