Prima pagină » Sport » Transfer de marcă pentru Răzvan Lucescu! Al-Hilal oferă cinci milioane de euro pentru un mijlocaș
Transfer de marcă pentru Răzvan Lucescu! Al-Hilal oferă cinci milioane de euro pentru un mijlocaș

Transfer de marcă pentru Răzvan Lucescu! Al-Hilal oferă cinci milioane de euro pentru un mijlocaș

11 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Răzvan Lucescu și-ar putea întări lotul de la Al-Hilal cu un jucător de la Galatasaray. Younes Belhanda (30 de ani) este dorit la liderul din Arabia. Mijlocașul marocan, născut în Franța, are un CV impresionant. Și-a început cariera la Montpellier, iar, în 2013, Dynamo Kiev a plătit zece milioane de euro pentru a-l transfera. Acesta a mai trecut sub formă de împrumut pe la Schalke și Nice, iar în 2017 a fost cumpărat de turci pentru 9,7 milioane de euro.

Al-Hilal îi oferă un contract valabil pe trei sezoane și cinci milioane pentru Galatasaray ca sumă de transfer.
Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la 51 de puncte în campionat și este lider, cu 9 puncte peste Al Nassr, care, însă, are un meci mai puțin disputat. Al Ahli completează podiumul, cu 37 de puncte.

În acest sezon, Al Hilal a câștigat 15 dintre cele 22 de meciuri de campionat, a înregistrat șase remize și a pierdut un singur joc. Al Hilal are și un golaveraj impresionat, cu 52 de goluri marcate și numai 19 primite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *