Prima pagină » Editorial » „Transcendentul” lui Gabriel Stănescu
„Transcendentul” lui Gabriel Stănescu

„Transcendentul” lui Gabriel Stănescu

30 aug. 2024, 10:00,
Sorin Rosca Stanescu în Editorial

Cunoscutul jurnalist Gabriel Stănescu, cel căruia îi datorăm sintagma „Marele licurici”, cu trimitere la slugărnicia lui Traian Băsescu, și care ulterior s-a distins în diplomație, servind România de două ori în calitate de consul în Franța, se pregătește să dea o lovitură de mari proporții. Marți, 3 septembrie, în Corbeanca, gazdă fiind omul de afaceri Cristian Țânțăreanu, Gabriel Stănescu va lansa un roman de ficțiune, „Transcendent”.

Pe lângă epicul său, „firul roșu” al cărții credința autorului că, după ce dispărem fizic, spiritul își continuă existența, călătorind spre alte lumi. Pe scurt, un grup de oameni de știință din lumea întreagă, finanțați de mai mulți mecena, încearcă să demonstreze științific această teorie. Acțiunea se petrece în Statele Unite. Alte subiecte colaterale: dialoguri/dispute pe teme filozofice, religioase, sunt detaliate tezele de baza ale marilor religii, o lupta la vârful masoneriei, dialoguri pe teme politice, critice privind diverse subiecte, excesele politicii corecte, terorismul ecologic, chiar o acțiune împotriva teroriștilor care urmăreau să distrugă fizic proiectul, o viziune personală a istoriei templierilor, interpretarea unor legende din Grecia antică, Egiptul antic, povești de dragoste, trădări, împăcări, istorii de călătorie etc.

Dacă vă numărați printre invitații lui Gabriel Stănescu sau Cristian Țânțăreanu, fiți recunoscători și conștienți că veți participa la un eveniment important. Dacă nu sunteți invitați, faceți totul pentru a pune mâna pe această carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024